ΕΛΛΑΔΑ
Τι συμβαίνει με τις πινακίδες κυκλοφορίας για τις μοτοσικλέτες;

Διαβάστε: Σαρωτικοί έλεγχοι από την Τροχαία: 95 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Οδηγός έτρεχε με 187 χλμ/ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού (Βίντεο)
Κίμων Λογοθέτης: Υπάρχει και μια έλλειψη στην πρώτη ύλη
Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για τον διαγωνισμό, ο κ. Λογοθέτης είπε: «Αυτές τις μέρες έχει οριστεί ο ανάδοχος, αν δεν υπάρχουν προδικαστικές, ελεγκτικό συνέδριο, υπογραφή της σύμβασης και να κατασκευαστούν φυσικά οι νέες πινακίδες. Υπάρχει και μια έλλειψη στην πρώτη ύλη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Δήμας οπότε δεν ξέρω αν θα έχουμε ακόμα περισσότερες καθυστερήσεις αλλά το λιγότερο 30 με 40 μέρες πιστεύω ότι θα τις έχουμε σίγουρα».
«Πότε τελειώνει το χαρτί για τα διπλώματα, πότε τελειώνει το πλαστικό για τους ψηφιακούς ταχογράφους δεν υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός. Πρέπει οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου να επικοινωνούν με τις διευθύνσεις μεταφορών της Περιφέρειας και να ρωτάνε «υπάρχει ή τελειώνει το απόθεμα;» και να γίνεται έγκαιρα ο διαγωνισμός. Το πρόβλημα ισχύει για όλη την Ελλάδα, στο Λεκανοπέδιο είναι πιο έντονο το φαινόμενο, στο Λεκανοπέδιο έχουν «στεγνώσει» δεν υπάρχει ούτε μια. Τελειώνουν και οι πινακίδες των αυτοκινήτων σιγά-σιγά ούτε εκεί έχουμε μεγάλο απόθεμα αλλά προς το παρόν υπάρχουν», κατέληξε.

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago
Φωτιά στον Άγιο Ονούφριο Μαγνησίας – Εναέρια μέσα επιχειρούν στο μέτωπο
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Ποιος είναι ο νεαρός, γιος πρώην υπουργού που κυκλοφορούσε με σπρέι πιπεριού
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Φωτιά τώρα στον Άγιο Ονούφριο Μαγνησίας
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Δίνει “μάχη” για τη ζωή της η συνοδηγός, νοσηλεύεται διασωληνωμένη
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας (Εικόνες & βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Πώς η πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ λίγο έλειψε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες ago
Θανατηφόρο τροχαίο στον Πειραιά: Νεκροί δύο άνθρωποι
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Τον πυροβόλισαν ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία με τη σύντροφό του (Βίντεο)