ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνιώδεις στιγμές για τον εγκλωβισμένο 53χρονο στη Λάρισα (Βίντεο)

Διαβάστε: Χρυσοθήρας εγκλωβίστηκε σε σπηλιά 22 μέτρων, έψαχνε λίρες μαζί με ακόμη τρία άτομα
Αυτό συνέβη και αφού επιβεβαίωσαν ότι ο άντρας ήταν ζωντανός, του παρείχαν οξυγόνο από ειδική συσκευή. Το σημείο βρίσκεται κοντά στο επαρχιακό δίκτυο μεταξύ Γόννων και Καλλιπεύκης. Μάλιστα, στην πρώτη περιοχή κυκλοφορούν πολλές φήμες και ακούγονται ιστορίες για την ύπαρξη χρυσού, με αποτέλεσμα να προσελκύει κυρίως τυχοδιώκτες.
Εγκλωβισμός χρυσοθήρα στη Λάρισα: Αναζητούνται δύο άντρες
Με βάση το ρεπορτάζ που έδωσε στη δημοσιότητα το onlarissa.gr, ο 53χρονος δεν επιχείρησε μόνος του. Ακόμα ένας που ένιωσε άσχημα μέσα στην υπόγεια σήραγγα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Γόννων. Ακόμα δύο, δε, φέρεται να διέφυγαν. Τους αναζητούν οι Αρχές. Αυτόν τον αριθμό αντρό επιβεβαιώνουν και οι μαρτυρίες. Κάτοικοι παρατήρησαν τέσσερις ανθρώπους, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν καταλάβει το σημείο τον τελευταίο καιρό. Είναι σημείο με σπηλιά, στην οποία οι χρυσοθήρες προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη. Φέρεται, μάλιστα, να έσκαψαν για να δημιουργήσουν ένα αυτοσχέδιο “λαγούμι” μήκους 22 με 25 μέτρα.

-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Δύο τραυματίες από σύγκρουση αυτοκινήτου και μηχανής
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
16χρονος χτύπησε οδηγό λεωφορείου, του έσπασε δόντι και τα γυαλιά που φορούσε
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Βοιωτία: Βγήκε το πόρισμα ανθρωπολόγου για τον θάνατο της μητέρας της 62χρονης
-
VIDEO9 ώρες ago
Σκόπελος: 20χρονος νεκρός σε τροχαίο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες ago
Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Στηρίζουμε την κοινωνία με σταθερά και μόνιμα μέτρα – Μάχη για την αλήθεια από Τέμπη μέχρι την εξωτερική πολιτική
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Χοντρό επεισόδιο οπαδικής βίας στο Περιστέρι, με 16 προσαγωγές – Ξύλο και ζημιές σε αυτοκίνητα (Βίντεο)
-
VIDEO8 ώρες ago
Λάρισα: Θανατηφόρο δυστύχημα στη Μελία
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες ago
Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Στηρίζουμε την κοινωνία με σταθερά και μόνιμα μέτρα – Μάχη για την αλήθεια από Τέμπη μέχρι την εξωτερική πολιτική