Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ατάκα- φωτιά για την Αναστασία: Θα μπορούσε να βγάλει έναν δίσκο με τίτλο “Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα”, τα τραγούδια που λέει είναι ό,τι να ‘ναι (Βίντεο)

Published

on

anastasia sxolia fotia apo giorgo moukidi.jpg

Ο Γιώργος Μουκίδης, μουσικοσυνθέτης με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, όπου σχολίασε τόσο την ελληνική μουσική σκηνή όσο και τις πολυσυζητημένες προσωπικότητες του χώρου. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αιχμηρές παρατηρήσεις, ο Μουκίδης μίλησε για το φημολογούμενο comeback του Νότη Σφακιανάκη, τις νέες γενιές τραγουδιστών, αλλά και για πρόσφατες υποθέσεις γνωστών καλλιτεχνών.

Διαβάστε: Γιώργος Μουκίδης: “Συγγνώμη, Αντώνη” – Τι είπε για την Αναστασία και την εκτέλεση του τραγουδιού του Βαρδή

Γιώργος Μουκίδης:Η ελληνική δισκογραφία και οι παλιοί μεγάλοι

Ο Γιώργος Μουκίδης ξεκίνησε αναφερόμενος στην επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη και στην κατάσταση της ελληνικής μουσικής σκηνής σήμερα: «Ο Νότης Σφακιανάκης έχει κάτι που δεν έχουν οι υπόλοιποι τραγουδιστές. Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, δύσκολα να τον δούμε να επιστρέφει στις πίστες. Υπάρχουν καλά καινούρια παιδιά αλλά ανάλογου βεληνεκούς δεν νομίζω», δηλώνει ο Γιώργος Μουκίδης. «Όταν παλιά έπαιζε “βασική ομάδα” μπάλα ο Στράτος Διονυσίου, ο Κόκκοτας… ο “πάγκος” ήταν ο Πλούταρχος, ο Σφακιανάκης, ο Γονίδης και τα λοιπά. Όταν τελείωσαν τη “μπάλα” οι Μεγάλοι, έπαιξαν οι επόμενοι. Αν δούμε αυτή τη στιγμή ποιοι είναι στον “πάγκο”, θα κλαίμε», προσθέτει. «Τελευταία προσγειώνονται στην ελληνική δισκογραφία κάτι πράγματα σαν UFO και τραγουδιστικά και δημιουργικά, ακούμε πολλά κουλά και παράξενα, χωρίς συντακτικό και ό,τι να ‘ναι. Φάτε τους, εγώ αρνούμαι», σημειώνει ο μουσικοσυνθέτης για τη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Σχόλια για γνωστούς καλλιτέχνες και τραγούδια, όπως η Αναστασία

Αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη και την προσωπική ζωή του, ο Μουκίδης λέει: «Δεν είναι χοντρό να σε βάλουν “μέσα” οι δικοί σου; Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορεί να πληγεί ο Γιώργος από αυτή την υπόθεση, το έχει ξεχάσει κιόλας ο κόσμος».Κλείνοντας με αιχμηρές παρατηρήσεις για τη νέα γενιά και συγκεκριμένα για την Αναστασία, αναφέρει: «Η Αναστασία κανονικά πρέπει να προσέξει τι να πει, όχι να πει δικά μου κομμάτια αλλά αν ψάξεις αυτά που λέει, δεν παίζει μπάλα. Ο στίχος έχει ένα θέμα. Θα μπορούσε να κάνει έναν δίσκο που να λέγεται: Από την Πόλη Έρχομαι και στην Κορφή Κανέλα. Ό,τι να ‘ναι».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο