ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν πάει στις Σπέτσες ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Α’ Πειραιώς Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρώην πρωθυπουργός, δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση καθώς αυτή περιλαμβάνει οργανωτικά ζητήματα και συντονισμό της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εκ της θέσεώς του, έχει τη δύναται να μην συμμετέχει σε τέτοιες -οργανωτικού τύπου- συνεδριάσεις.
Δημόσια αντίρρηση Ακρίτα για τις Σπέτσες – «Γιατί όχι σε Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο;»
Δημόσια έκανε νωρίτερα πλέον την αντίρρησή της για τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα.
Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα είχε διαμαρτυρηθεί για το ύφος του e-mail που είχε αποστείλει η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη σχετικά με τη συνεδρίαση στις Σπέτσες, που είχε σταλθεί το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου.
«Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τι έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό»
Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε κάνει λόγο για απαράδεκτο προστακτικό ύφος.
«Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι «και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συνάδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας».
Ακολούθως η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την απορία της για τον λόγο που πρέπει να γίνει η συνάντηση στις Σπέτσες. «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.
-
VIDEO7 ώρες ago🕊️ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ – Θλίψη για την 57χρονη καθηγήτρια
-
ΒΟΛΟΣ2 ώρες agoΣτην Κεντρική επιτροπή του Πασοκ εξελέγη ο Δικηγόρος Βόλου Θωμάς Τσιρογιάννης
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΔείτε το βίντεο από την τελευταία πρόβα της Μαρινέλλας πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΠΑΣΟΚ: Ποιοι εκλέγονται στις πρώτες θέσεις της νέας Κεντρικής Επιτροπής – Συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΜαρινέλλα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η αδερφή της Λούλα – Ζούσαν 50 χρόνια μαζί στο ίδιο σπίτι που αγόρασε η τραγουδίστρια από την Βλαχοπούλου
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 ώρες agoΓ. Δημητρακόπουλος: Επισκέφτηκα τη μητέρα μου παρουσία της αστυνομίας – το έγγραφο του Κτηματολογίου είναι κατασκευασμένο
-
ΕΛΛΑΔΑ29 λεπτά agoΣκοτώθηκε 54χρονος σε αυτοκινητικό δυστύχημα
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ18 ώρες agoΑγωνία για ενδεχόμενο κλείσιμο και της Ερυθράς Θάλασσας – Φόβοι για υπέρμετρη αύξηση των τιμών









