ΑΚΙΝΗΤΑ
Η Αγορά Ακινήτων Δεν Είναι Τύχη – Είναι Απόφαση Χρόνου
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Όταν αυξάνεται το κόστος κατασκευής, τα υλικά, η ενέργεια και η εργασία, αυξάνεται αναπόφευκτα και η αξία των ακινήτων. Τα ακίνητα αποτελούν διαχρονικά ένα από τα ισχυρότερα μέσα προστασίας απέναντι στον πληθωρισμό, γιατί η αξία τους προσαρμόζεται μαζί με την οικονομία.
Γι’ αυτό και ιστορικά όσοι περίμεναν «την τέλεια στιγμή» συνήθως αγόραζαν ακριβότερα αργότερα. Η αγορά δεν ανταμείβει την αναμονή, αλλά την σωστή χρονική απόφαση.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι αγοραστές δεν αναζητούν απλώς τετραγωνικά μέτρα. Αναζητούν ασφάλεια κεφαλαίου, σταθερότητα και προοπτική υπεραξίας. Και σε περιόδους πληθωρισμού, το ακίνητο παραμένει ένα από τα λίγα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που διατηρούν και ενισχύουν την αξία τους στο χρόνο.
Ίσως λοιπόν η σωστή ερώτηση να μην είναι «πότε θα πέσουν οι τιμές», αλλά «πότε αποφασίζω να μπω στην αγορά».
Για επαγγελματική αναζήτηση ή πώληση ακινήτου επικοινώνησε μαζί μου.
Νίκος Κερασιώτης
Σύμβουλος Ακινήτων
Real Estate Developer
Bee Iolkos Real Estate
kerasiotis.bee.iolkos@gmail.
6984435809
24210-78205
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες agoΟ Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου, καλωσορίζει την 21η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση
-
ΒΟΛΟΣ46 λεπτά agoΒόλος- Κοιμήθηκε το μεσημέρι και πέθανε στον ύπνο της
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΑυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 120 εκατ. ευρώ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ17 ώρες agoΠαναθηναϊκός: Προπονήθηκαν κανονικά και δηλώνουν «παρών» για τη Φενέρ οι Φαλ και Ρογκαβόπουλος!
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΤο teaser για νέα εφαρμογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
-
ΒΟΛΟΣ58 λεπτά agoΓυναίκα δέχθηκε γροθιά στο κεφάλι από τον ΄΄Κάμελ,΄΄την ώρα που κατέβαινε από το μηχανάκι της στα ΚΤΕΛ του Βόλου
-
LIFESTYLE19 ώρες agoΆρης Μουγκοπέτρος: Έβαλε τέλος στη δικαστική κόντρα – “Πήρα πίσω τις μηνύσεις και από το Πάσχα έχω βρει την ηρεμία μου” (Βίντεο)
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 ώρα agoΟλυμπιακός: Το πλάνο Αλγουαθίλ για το ντέρμπι – Γεμίζει το ρόστερ και «κλειδώνει» η ενδεκάδα









