Ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε, πέρασε από τη Βιτόρια, επικρατώντας 102-96 της Μπασκόνια και μπήκε με το δεξί στη νέα Euroleague.
Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Χώρα των Βάσκων, Νίκος Ζέρβας, στο σχόλιό του μετά το παιχνίδι έκανε λόγο για μία δύσκολη, τελικά, επικράτηση, πολύ δυσκολότερη απ’ ό,τι περίμεναν, ίσως οι περισσότεροι, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έκανε μία επιθετική παράσταση.
Βασικός πυλώνας για τη νίκη των «ερυθρόλευκων», τόνισε, ήταν ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος δεν σκόραρε πολύ, αλλά μάζεψε 14 ριμπάουντ, τα 7 επιθετικά!
Δείτε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα:
@sporfm946 «Επιθετική παράσταση από τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια, βασικός πυλώνας ο Μιλουτίνοφ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague #euroleague #sporfm #olympiacos ? original sound – sporfm946