MEDIA
Η Γη της Ελιάς: Από προξενήτρα… ερωτευμένη
Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» φέρνουν μια ιστορία που θα αναστατώσει τις ισορροπίες στην Αρεόπολη. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην περιοχή και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο καταφέρνει να γίνει το επίκεντρο μιας έντονης συναισθηματικής σύγκρουσης. Και η Μαργαρίτα βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Στην Αρεόπολη κάνει την εμφάνισή του ένας άντρας που δεν περνά απαρατήρητος. Πρόκειται για έναν γοητευτικό και ιδιαίτερα ευγενικό άνθρωπο που διατηρεί ψαράδικο στην περιοχή. Η Μαργαρίτα τον συμπαθεί από την πρώτη στιγμή. Τον θεωρεί σοβαρό, εργατικό και πιστεύει πως θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή για την Αναστασία. Έτσι αποφασίζει να αναλάβει τον ρόλο της… προξενήτρας.
Διαβάστε: Η Γη της Ελιάς: Η Φρύνη παίζει διπλό παιχνίδι και ο Κωνσταντίνος τη πιάνει στα πράσα (Βίντεο)
Γη της Ελιάς: Το προξενιό που αλλάζει πορεία
Με ενθουσιασμό μιλά στην Αναστασία για τον νέο άντρα της περιοχής και της περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τον χαρακτήρα του. Η ιδέα φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον της Αναστασίας, η οποία για πρώτη φορά μετά από καιρό σκέφτεται ότι ίσως αξίζει να δώσει μια νέα ευκαιρία στον έρωτα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα είχε σχεδιάσει η Μαργαρίτα. Ο άντρας αυτός φαίνεται πως έχει εντελώς διαφορετικές προθέσεις. Αντί να δείξει ενδιαφέρον για την Αναστασία, αρχίζει να πλησιάζει όλο και περισσότερο τη Μαργαρίτα. Οι δυο τους περνούν συχνά χρόνο μαζί και η μεταξύ τους οικειότητα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η Μαργαρίτα, αν και στην αρχή ξαφνιάζεται από την εξέλιξη, δεν μπορεί να κρύψει ότι η προσοχή του την κολακεύει.
Η Αναστασία νιώθει προδομένη
Όταν η Αναστασία αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει πραγματικά, η αντίδρασή της είναι έντονη. Νιώθει πως έχει εξαπατηθεί και πως οι άνθρωποι που εμπιστευόταν δεν της στάθηκαν ειλικρινείς. Η οργή της στρέφεται τόσο προς τη Μαργαρίτα όσο και προς την Αθηνά, την οποία θεωρεί ότι γνώριζε τι συμβαίνει αλλά δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει. Η ένταση κορυφώνεται σε μια δυνατή σύγκρουση. Σε μια φορτισμένη στιγμή, η Αναστασία αποφασίζει να αποχωρήσει από το σπίτι της Αθηνάς, αφήνοντας πίσω της μια ατμόσφαιρα παγωμένη. Η σχέση τους πλέον έχει ραγίσει και τίποτα δεν δείχνει εύκολο να επουλωθεί. Η ιστορία αυτή ανοίγει έναν νέο κύκλο εντάσεων στην Αρεόπολη και η Μαργαρίτα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων.
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΤι σηματοδοτούν οι τοποθετήσεις των νέων προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΟι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη στο χειρουργείο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη που διώκεται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ13 ώρες agoΦωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας εν κινήσει – Σώοι όλοι οι επιβάτες
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες agoAντιδράσεις και σχόλια της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΈκλεψαν χρυσό 160.000 ευρώ παριστάνοντας υπαλλήλους ρεύματος
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΟΠΕΚΕΠΕ: 14 CD ανά δικογραφία για δύο υπουργούς και 11 βουλευτές – Τη Μεγάλη Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες agoΔιαβιβάστηκαν στη Βουλή οι δύο δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Περιλαμβάνει ονόματα δύο πρώην υπουργών και 11 βουλευτών









