Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανα πίσω για τα παιδιά μου, σκεφτόμουν “αν αν κάτι συμβεί με κάποιον άλλον άνθρωπο και τους κάνω κακό;” (Βίντεο)

Published

on

Η Κατερίνα Καραβάτου έθεσε στο επίκεντρο την επίδραση που έχουν τα παιδιά στις προσωπικές επιλογές μιας μητέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες αποφάσεις που έχει λάβει στη συναισθηματική της ζωή, βάζοντας πάντα στην πρώτη θέση την ευημερία της κόρης και του γιου της από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.


Η μητρότητα ως καθοριστικός παράγοντας

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα» το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, με καλεσμένη την Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε ότι η μητρότητα αλλάζει ριζικά τον τρόπο που μια γυναίκα βιώνει τον έρωτα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το αν κάποια έχει αποκτήσει παιδιά καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές της. Η ίδια παραδέχτηκε ότι νιώθει συνειδητά περιορισμένη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι δυστυχής με την κατάσταση που βιώνει.


Οι ερωτικές επιλογές της Καραβάτου και ο ρόλος των παιδιών

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει απορρίψει ερωτικές προτάσεις και ευκαιρίες, παρόλο που το επιθυμούσε, θέτοντας ως προτεραιότητα τα συναισθήματα των παιδιών της. Ο φόβος μήπως μια νέα σχέση προκαλέσει σύγχυση ή πόνο στα παιδιά της αποτελεί καθοριστικό στοιχείο στις αποφάσεις της. Συγκεκριμένα, η Καραβάτου εξέφρασε τον προβληματισμό της σχετικά με το πώς θα αντιδρούσαν τα παιδιά αν γνώριζαν έναν νέο σύντροφό της και πώς θα επηρεαζόταν η ψυχολογία τους από μια τέτοια εξέλιξη.

«Έχει να κάνει με το αν μια γυναίκα έχει παιδιά ή δεν έχει. Εμένα αυτό με περιορίζει, πολύ συνειδητά το λέω. Όχι ότι είμαι δυστυχής ή κάτι τέτοιο αλλά καταλαβαίνεις…», είπε χαρακτηριστικά.


Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ευτυχία και τη μητρική ευθύνη

Η δημοφιλής παρουσιάστρια τόνισε ότι οι επιλογές της είναι απολύτως συνειδητές και δεν αισθάνεται καταπιεσμένη από αυτές. Αντίθετα, θεωρεί ότι το καλό των παιδιών της υπερτερεί κάθε προσωπικής επιθυμίας.

Advertisement

«Στα χρόνια αυτά, βέβαια εσύ είσαι μόνη πιο πολλά χρόνια απ’ όσα είμαι εγώ, εγώ έχω κάνει αυτές τις επιλογές. Είπα όχι. Παρόλο που ήθελα, πήγα πίσω. Σκέφτομαι αν κάτι συμβεί με κάποιον άλλον άνθρωπο, και αν κάνω κακό στα παιδιά μου; Αν γνωρίσουν κάποιον τα παιδιά μου και πώς θα το εκλάβουν», ανέφερε.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο