LIFESTYLE
Μαντόνα: Η νέα προκλητική φωτογράφιση και το φιλί σε καλόγρια

Η Μαντόνα έκανε φωτογράφιση για το περιοδικό «CR Fashion Book» και φαίνεται πώς και για άλλη μια φορά θέλησε να προκαλέσει.
Η «βασίλισσα της ποπ» ποζάρει μαζί με μια καλόγρια, την οποία σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται να φιλάει στο στόμα ενώ σε άλλη εικόνα, την βλέπουμε με ένα όπλο ανάμεσα στα πόδια της.
Μαντόνα: «Με εξίταραν τα νεκροταφεία»
Η ίδια η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρεται στη σχέση της με τον θάνατο και τα νεκροταφεία. «Όταν ήμουν παιδί η μητέρα μου πέθανε. Με εξίταραν τα νεκροταφεία. Δεν φοβόμουν τον θάνατο γιατί ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο μοναδικός τρόπος να είμαι ξανά με τη μητέρα μου».
«Όσο η ζωή προχωρούσε, έχασα αρκετούς ανθρώπους που αγαπούσα πολύ και άρχισα να αντιμετωπίζω τον θάνατο σαν μια πόρτα για την αιώνια ζωή» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντόνα, στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσιοποίησε.
Η Μαντόνα είναι μητέρα έξι παιδιών συνολικά. Εκτός από την Λούρντες, έχει τον 24χρονο Ρόκο, τον 19χρονο Ντέιβιντ, την 18χρονη Μέρσι και τις 12 ετών δίδυμες Στέλλα και Εστέρε.
Η Μαντόνα έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με τον ηθοποιό Σον Πεν από το 1985 έως το 1989 και αργότερα με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι από το 2000 έως το 2008. Πλέον είναι σε σχέση με τον 28χρονο Ακίμ Μόρις, με τον οποίο ταξίδεψαν στην Ιαπωνία.

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago
Φίδι προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία της Αφύσσου(Βίντεο)
-
VIDEO17 ώρες ago
Φίδι προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία της Αφύσσου
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Από την 1η Ιανουαρίου 2026 στα βαρέα και ανθυγιεινά όλοι οι νοσηλευτές
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Καίει σε δύο εστίες ανάμεσα σε Στεβανοβίκειο και Ριζόμυλο
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Τρόμος στο Βόλο: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονο αγόρι
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε γκρεμό 80 μέτρων
-
LIFESTYLE13 ώρες ago
Ανθή Βούλγαρη: Η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη είναι το παράσημο μου
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες ago
Πατέρας συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό των παιδιών του με βέργα