LIFESTYLE
Νικόλ Κίντμαν: “Άνοιξε” η τύχη της μετά το διαζύγιο από το Κιθ Έρμπαν – Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που την “πολιορκεί” (Εικόνα)
Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών media μετά το πρόσφατο διαζύγιό της από τον Κιθ Έρμπαν, με έναν πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία να φαίνεται ότι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την ηθοποιό. Μετά από 19 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, η Κίντμαν φαίνεται να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, διατηρώντας την προσωπική της ανεξαρτησία και εστιάζοντας στα παιδιά της. Το διαζύγιό της έχει ολοκληρωθεί με συμφωνία που δεν περιλαμβάνει διατροφή, με κάθε γονέα να αναλαμβάνει τα δικά του έξοδα και την επιμέλεια των παιδιών να κατανέμεται κυρίως στην ίδια.
Διαβάστε: Νικόλ Κίντμαν: Μια ζωή γεμάτη διάσημους έρωτες και ηχηρά διαζύγια, στα φώτα της δημοσιότητας
Νικόλ Κίντμαν: Ένας νέος θαυμαστής στο προσκήνιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προσεγγίζεται από τον Πολ Σάλεμ, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της MGM Resorts International. Ο Σάλεμ φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του σε φίλους και συνεργάτες, τονίζοντας ότι θα ήθελε να βγει ραντεβού με τη Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο τους έχουν συναντηθεί δύο φορές παρουσία κοινού, αλλά προς το παρόν δεν έχουν περάσει χρόνο μόνοι τους και δεν διατηρούν σχέση. Η Κίντμαν παραμένει αυτή τη στιγμή μόνη, χωρίς να έχει ξεκινήσει κάποια νέα ρομαντική σχέση.
Ο Πολ Σάλεμ εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της MGM το 2018 και ανέλαβε τη θέση του προέδρου το 2020. Παράλληλα, για σχεδόν τρεις δεκαετίες υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της Providence Equity, εταιρείας που διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι επίσης ένας από τους ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ Worcester Red Sox.
Nicole Kidman, 58, being ‘romantically pursued’ by MGM Resorts chairman Paul Salem, 62, after Keith Urban split https://t.co/yARkzq06AM
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 17, 2026
Το διαζύγιο με τον Κιθ Έρμπαν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας
Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους τον περασμένο μήνα, με τα δικαστικά έγγραφα να δείχνουν ότι παραιτούνται από κάθε αξίωση διατροφής. Η περιουσία τους κατανεμήθηκε ώστε κάθε πλευρά να διατηρήσει ό,τι ήδη βρίσκεται στην κατοχή της. Σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, η Κίντμαν θα περνά 306 ημέρες τον χρόνο με τα παιδιά της, ενώ ο Έρμπαν 59 ημέρες, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Παρά τα υψηλά μηνιαία εισοδήματα και των δύο, το δικαστήριο δεν όρισε διατροφή, ενώ τυχόν υπόλοιπα δικαστικά έξοδα θα επιμεριστούν ισόποσα.
-
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΠήρε το εισιτήριο για Γ Εθνική ο Ρηγας Φεραιος με 2-0 επί του Ολυμπιακού Β
-
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΠήρε το εισιτήριο για Γ Εθνική ο Ρηγας Φεραιος με 2-0 επί του Ολυμπιακού Β
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΧειροπέδες σε 40χρονο στον Βόλο που σέρβιρε ποτά σε ανηλίκους
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΑναζητούνται τρεις ανήλικοι για την επίθεση σε 16χρονο στο κέντρο της πόλης
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ7 ώρες agoΑγωνία για ενδεχόμενο κλείσιμο και της Ερυθράς Θάλασσας – Φόβοι για υπέρμετρη αύξηση των τιμών
-
LIFESTYLE21 ώρες agoΈφη Θώδη κατά Άντζελας Δημητρίου για την κριτική της στο J2US: “Έβγαλε το κόμπλεξ της, μου τη φύλαγε” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΚινηματογραφική καταδίωξη 19χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΣυνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι που μαχαίρωσαν τον 16χρονο (Βίντεο)









