ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Συμβολική μοτοπορεία στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος

Συμβολική μοτοπορεία, από τα διόδια των Μαλγάρων έως τα Τέμπη, το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια σημειώθηκε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:30 το πρωί δεκάδες μοτοσικλετιστές.
«Ο μοτοσικλετιστικός κόσμος της χώρας δεν ξεχνά» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές
Οι δικυκλιστές συγκεντρώθηκαν στα διόδια προερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, τη Χαλκιδική και άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε όλη τη διάρκεια της μοτοπορείας στην εθνική οδό προβλέφθηκε να υπάρχει συνοδεία της Αστυνομίας για την ασφάλεια των μοτοσικλετιστών. Στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, οι μοτοσικλετιστές αναμένεται να καταθέσουν λουλούδια, ενώ θα τελεστεί και τρισάγιο στη μνήμη των 57 θυμάτων.
«Ο μοτοσικλετιστικός κόσμος της χώρας δεν ξεχνά» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές. Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις λέσχες της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούσαν να συμμετέχουν.

-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες ago
ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση του Πρωθυπουργού: Πάλι «δεν ήξερε-δεν κατάλαβε» – Δεν θα επιτρέψουμε να αποδράσουν από την ευθύνη
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
47χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Φωτιά τώρα σε οικοπεδικό χώρο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Φωτιά στο Κοπανάκι Μεσσηνίας: Καίει αγροτοδασική έκταση
-
LIFESTYLE2 ώρες ago
Οι γερμανικές κατσαρίδες στην κουζίνα – πώς να τις εξολοθρεύσεις από μόνος σου
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
“Μια φορά Εύζωνας, πάντα Εύζωνας” (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες ago
Κυρ. Βελόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μονόδρομος η παραίτηση του πρωθυπουργού
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Αστυνομικός έσωσε γυναίκα και κοριτσάκι που παρασύρθηκαν από τους ανέμους πάνω σε στρώμα θαλάσσης