ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Υπογραφή σύμβασης μεταξύ Δήμου και Π.Θ. για αντιπλημμυρική θωράκιση
Τα έργα που απαιτούνται για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης του Βόλου θα μελετήσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του πρύτανη, Χαράλαμπος Μπιλίνη. Όπως επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Μπέο, όσο και από τον κ. Μπιλίνη θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να θωρακιστεί η πόλη. Ο πρύτανης κ. Μπιλίνης τόνισε, ότι θα κατατεθεί η μελέτη το συντομότερο δυνατόν και θα πρέπει αμέσως μετά να διεκδικήσει ο Δήμος χρήματα για τα έργα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και συγκοινωνιολόγος-πολιτικός μηχανικός, καθηγητής στο Π.Θ., Νίκος Ηλιού ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι θα μελετηθούν τόσο η τάφρος στον Περιφερειακό όσο και οι επτά χείμαρροι, που είναι στα όρια του δήμου Βόλου, ο καθένας με τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
ΒΟΛΟΣ7 ώρες agoΝέες προσλήψεις στον Δήμο Βόλου
-
VIDEO5 ώρες ago🌍 Σεισμός 4.8R στη Σκιάθο – Μεγάλη ανησυχία, τι λέει ο Νίκος Τζούμας
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΗλεία: Στο νοσοκομείο 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΟι επιστολές του 89χρονου για τη σύνταξη πριν τις επιθέσεις
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΓέμισε με καφέ και μοβ μέδουσες η θάλασσα, εκτείνονται σε πάνω από πέντε ναυτικά μίλια (Εικόνα & Βίντεο)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες agoΔιακομιδή 86χρονου από την Αλόννησο στο νοσοκομείου Βόλου
-
ΚΟΣΜΟΣ7 ώρες agoLive: Ο Τραμπ εξετάζει παρατεταμένο ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν – Μπαράζ ισραηλινών επιθέσεων στον Λίβανο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα στα Καλά Νερά









