Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην 16η Συνάντηση Χορωδιών στα Γιαννιτσά η Χορωδία “musicArte” Ελασσόνας

Published

on

musicArte gianitsa1 1024x611

Μια ακόμα εξαιρετική παρουσία είχε η Μικτή Χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας με τη συμμετοχή της στην 16η Συνάντηση Χορωδιών Γιαννιτσών Πέλλας, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών. Τη χορωδιακή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό θέατρο του Πνευματικού Kέντρου της πόλης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τον τουρκικό ζυγό, διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με την Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών και τον Δήμο Πέλλας.

Τα φωνητικά σύνολα που συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν η μικτή χορωδία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» Φλώρινας, η Χορωδία musicArte Ελασσόνας και η οικοδέσποινα Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών. Οι 120 περίπου χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους και με την επίδοσή τους στην ερμηνεία των προγραμμάτων τους ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό της πόλης που γέμισε την αίθουσα, παρουσία του νέου δημάρχου Πέλλας, αντιδημάρχων και εκπροσώπων της περιφέρειας και πολιτιστικών σωματείων.

Στην 16η Συνάντηση Χορωδιών στα Γιαννιτσά η  Χορωδία “musicArte” Ελασσόνας

Η 45μελής χορωδία “musicArte” Ελασσόνας, παρουσίασε σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου και βιολιού ένα απαιτητικό και συνάμα ευχάριστο ρεπερτόριο με συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών, αποσπώντας τις
επευφημίες και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού. Συνόδευσαν στο πιάνο η μουσικοπαιδαγωγός – καθηγήτρια πιάνου κ. Έφη Φαρμάκη και στο βιολί ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Γιάννης Μάτης. Τη διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Κατά την απονομή αναμνηστικών δώρων, η πρόεδρος της χορωδίας Γιαννιτσών κ. Άννα Τοπτσή συνεχάρη τους χορωδούς για την ερμηνεία τους, εξήρε τη σύσφιξη φιλικών και πολιτιστικών δεσμών μέσω της συνεισφοράς των χορωδιακών συναντήσεων και παρέδωσε τιμητικό δίπλωμα και πλακέτα συμμετοχής στον μαέστρο. Ο κ. Μάτης, εκ μέρους της χορωδίας, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία προσφέροντας τοπικά προϊόντα και βιβλία από τον Δήμο Ελασσόνας και τον μυθικό Όλυμπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
Advertisement web banner kotsiras 300x250
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο