Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

18χρονος καρφωμένος με μπετόβεργα σε παρτέρι έξω από πολυκατοικία στη Ν. Ιωνία

Published

on

ΝΕΑΡΟΙ 1

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Καρφωμένος με μπετόβεργα στον αριστερό μηρό και ακινητοποιημένος λόγω του τραύματος σε παρτέρι έξω από πολυκατοικία, ήταν χθες τα ξημερώματα νεαρός ηλικίας 18 ετών, μετά από αναφερόμενο επεισόδιο με άλλα άτομα, επίσης νεαρής ηλικίας, που σήκωσε στο πόδι περιοχή του Κουφόβουνου, στη Ν. Ιωνία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέβησαν στο σημείο με ασθενοφόρο, ύστερα από αγωνιώδεις εκκλήσεις κατοίκων της περιοχής, που αναστατώθηκαν από φωνές τις πρώτες πρωινές ώρες και είδαν τον 18χρονο να τρέχει να σωθεί και να τραυματίζεται, χρειάστηκαν συνδρομή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου!

Για τη μεταφορά του τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και την παροχή πρώτων βοηθειών, απαιτήθηκε να κοπεί με τροχό η σιδερόβεργα που είχε καρφωθεί στο πόδι του, προκειμένου να παραληφθεί από τους διασώστες του ασθενοφόρου.

Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Σε οδό κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές κάτοικοι αναστατώνονταν από φωνές. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα πολλά άτομα νεαρής ηλικίας και εν μέσω επεισοδίου που ξεκίνησε για άγνωστο λόγο και αφορμή, ο 18χρονος άρχισε να τρέχει τρομοκρατημένος.

Ο νεαρός στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί πήδηξε τοίχο πέφτοντας σε παρτέρι έξω από πυλωτή πολυκατοικίας, τραυματίστηκε στον μηρό από τη βέργα, και έμεινε αιμόφυρτος στο σημείο.

Advertisement

Είναι υπό έρευνα για ποιόν λόγο έτρεχε να φύγει μακριά, με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής που είναι υπό έρευνα, να αναφέρουν ότι τον κυνηγούσαν οι υπόλοιποι του επεισοδίου.

Όταν έφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ο 18χρονος παρέμενε στο σημείο αμίλητος να σφαδάζει από τον πόνο, δίχως να μιλά, δίχως να εξηγεί τι συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο ήταν επίσης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ κλήθηκε για συνδρομή η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Οι πυροσβέστες έκοψαν με τροχό τη βέργα προκειμένου να μεταφερθεί ο 18χρονος στο Αχιλλοπούλειο.

Στη συνέχεια οι διαστώστες τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς το κομμάτι της μπετόβεργας που είχε «εισβάλει» στον μηρό του, παρέμενε στο πόδι του.

Advertisement

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το επεισόδιο με τους νεαρούς με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε υποβληθεί μήνυση ή αναφορά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο