LIFESTYLE
Η Έλενα Γκρέκου μιλά για τη νέα της καριέρα, την μεγάλη θυσία για τον γιο της και την περιπέτεια υγείας της (Βίντεο)

Διαβάστε: Έλενα Γκρέκου: Η μεγάλη πίστα θέλει θυσίες, δεν μπορούσα να συνδυάσω καριέρα και παιδί
Η αλλαγή καριέρας και η απομάκρυνση από τη νύχτα
Αναφερόμενη στην απόφασή της να σταματήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις, η Έλενα Γκρέκου δήλωσε:«Έχω σταματήσει τρία χρόνια από τη νύχτα και με καλούν ακόμα για να κλείσουν τραπέζι. Σταματήστε να με παίρνετε τη νύχτα, εγώ τη νύχτα κοιμάμαι.» «Όταν νιώθεις ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται κατανοητά και λες “κουράστηκα”, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και βάζεις μια τελεία.» Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη νέα της επαγγελματική πορεία: «Κάθισα και διάβασα κάποια πραγματάκια, πήρα το ECDL, δύο ξένες γλώσσες και ξεκίνησα σε αυτή την εταιρία. Πηγαίνω στα νοσοκομεία, τιμολογώ τα ατιμολόγητα, έχω να κάνω με τους διοικητές. Κάθε αρχή και δύσκολη.»
Ο γιος της, η σχέση με τον Βαλάντη και η προσωπική ζωή
Σχετικά με τον γιο της, Χάρη, που απέκτησε με τον Βαλάντη, η Έλενα Γκρέκου τόνισε τη σημασία που έδωσε στις σπουδές του:«Για να σπουδάσω τον γιο μου πιλότο, πούλησα το σπίτι της μητέρας μου στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πρώτα απ’ όλα ο Χάρης. Είναι μακριά πια ο γιος μου.» Όσο για τη σχέση της σήμερα με τον Βαλάντη, δήλωσε: «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Ίσως αυτό με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Κι εκείνος έχει συμβάλλει, έχει έρθει κοντά με το παιδί. Έχουν γίνει φίλοι. Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να έχει το αντρικό πρότυπο.» Αναφορικά με την υγεία της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χαμηλό σάκχαρο:«Έχω πολύ χαμηλό σάκχαρο που είναι εξίσου επικίνδυνο. Κάνω θεραπεία, παίρνω το χάπι μου, προσέχω πάρα πολύ γιατί δεν κάνει να τρως γλυκά. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής, δεν πρέπει να κουράζομαι πολύ. Το κατάλαβα γιατί είχα συνεχόμενες τράμπες, έντονη ζάλη και υπερβολική κούραση.» Τέλος, η Έλενα Γρέκου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε σχέση αλλά αποκλείοντας το ενδεχόμενο γάμου:«Θα έλεγα “με τίποτα”» αν μου ζητούσε ο σύντροφός μου να παντρευτούμε.

-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες ago
Σε βαρύ κλίμα αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι, συναγωνιστές και πλήθος πολιτών τον Μαργαρίτη Πατσιάντα
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
“Άγιο είχε” γυναίκα οδηγός που εγκλωβίστηκε στο όχημά της όταν αυτό αναποδογύρισε (Εικόνες)
-
VIDEO18 ώρες ago
Σοκ στη Λάρισα: 45χρονος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από νταλίκα ενώ είχε σταθμεύσει στη ΛΕΑ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες ago
Ολυμπιακός: Το τίμημα της υπερπροσπάθειας στο Λονδίνο
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
“Ακούσαμε εκκωφαντικό θόρυβο, ήταν απίστευτος” περιγράφει μάρτυρας
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
“Σμπαράλια” το αυτοκίνητο, από θαύμα σώθηκε η οδηγός
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Έκρηξη στην ντισκοτέκ “Jacky.O” στη Μιχαλακοπούλου: Χτύπημα της “Greek Mafia” βλέπουν οι Αρχές (Εικόνες & Βίντεο)
-
LIFESTYLE18 ώρες ago
Ατάκα- φωτιά για την Αναστασία: Θα μπορούσε να βγάλει έναν δίσκο με τίτλο “Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα”, τα τραγούδια που λέει είναι ό,τι να ‘ναι (Βίντεο)