Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Η βέρα που “καίει” τον Νικόλα και η Κυβέλη που “ανοίγει” τον πόλεμο (Βίντεο)

Published

on

Στο «Grand Hotel», οι ισορροπίες τινάζονται στον αέρα. Την ώρα που το ξενοδοχείο δείχνει να αλλάζει σελίδα, ένα κύμα αποκαλύψεων, συγκρούσεων και απειλών ανοίγει έναν πόλεμο χωρίς επιστροφή. Και στο επίκεντρο, η Κυβέλη αποφασισμένη να επιβάλει τους δικούς της όρους, όποιο κι αν είναι το κόστος. Η Αλίκη αναλαμβάνει τα ηνία του ξενοδοχείου και το προσωπικό αφήνεται στην ελπίδα μιας πιο δίκαιης καθημερινότητας. Ο Πέτρος, μετά από επιμονή της Αλίκης, αποδέχεται τη θέση του μετρ. Η αρχή, όμως, δεν είναι ειρηνική. Η Κυβέλη βρίσκει αμέσως αφορμή να τον προσβάλει, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύει να διευκολύνει κανέναν.

Διαβάστε: “Grand Hotel”: Θυσιάζεται ο Πέτρος, ντύνεται ιερέας για να σώσει τον Νικόλα – Εκτέλεση, εκβιασμοί και επικίνδυνες συμφωνίες στα επόμενα επεισόδια

Grand Hotel: Ένα πτώμα χωρίς ταυτότητα & μια βέρα που “φωνάζει”

Το σώμα της γυναίκας που εντοπίζεται είναι τόσο παραμορφωμένο, ώστε η ταυτοποίηση να μοιάζει αδύνατη. Κι όμως, μια λεπτομέρεια αλλάζει τα πάντα: ο Νικόλας αναγνωρίζει στο χέρι της τη βέρα της Ελένης. Η σκέψη ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει ο ίδιος τον συνθλίβει και τον οδηγεί σε κατάρρευση. Ο αστυνόμος Κονδύλης θεωρεί πως έχει πια όσα χρειάζονται για να τον καταδικάσει. Ο Ρήγας αντιλαμβάνεται ότι οι πιθανότητες να αποφύγει το εκτελεστικό απόσπασμα είναι ελάχιστες και πως η ζωή στη φυλακή δεν θα του χαριστεί. Αποφασισμένος να βρει τον αδελφό του, ο Χατζημήτρος τηλεφωνεί στον Κρονάκη και ζητά συνάντηση. Παράλληλα, ο Χαραλάμπης απευθύνεται στον Άρη, ζητώντας βοήθεια για να προστατευτεί ο μαχαλάς από τις απειλές του Χατζημήτρου. Το παρασκήνιο βράζει και οι συγκρούσεις πληθαίνουν.

Η ρήξη με την Κυβέλη και μια ύστατη έκκληση

Ο Ρήγας, τσακισμένος από τον φόβο της εκτέλεσης, συγκρούεται μετωπικά με την Κυβέλη. Την ίδια στιγμή, η Αγγέλα την ικετεύει να βοηθήσει τον Νικόλα, ελπίζοντας σε μια παρέμβαση που θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Και τότε, μια είδηση ανάβει ξανά τη σπίθα της ελπίδας. Ο Χρόνης αποκαλύπτει στον Πέτρο και την Αλίκη ότι βρήκε κάτι που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τη σωτηρία του Νικόλα. Το ερώτημα είναι αν θα προλάβουν.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο