LIFESTYLE
Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Μπάκα και το parapolitika.gr: “Μου έχουν προτείνει να παίξω σε σειρά του Netflix” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Γρηγορης Μπακας
Στο αεροδρόμιο συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Γρηγόρης Μπάκας, για τη στήλη «ΜΠΑΚΜΑΝ», λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει για τα Ιωάννινα. Η συνάντησή τους εξελίχθηκε σε μια απολαυστική συζήτηση, με την παρουσιάστρια να μιλά για το GNTM, τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές.Ο Γρηγόρης Μπάκας την περίμενε στο αεροδρόμιο και η συζήτηση ξεκίνησε με αρκετή διάθεση για πειράγματα και χαμόγελα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εμφάνισή της, κάνοντάς της ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο.
«Είσαι η πιο όμορφη άβαφη γυναίκα που υπάρχει», της είπε χαρακτηριστικά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αντιδρά με έκπληξη: «Αλήθεια;». Ο Γρηγόρης Μπάκας επέμεινε, επιβεβαιώνοντας το κομπλιμέντο του.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αναχώρηση για τα Ιωάννινα και το GNTM
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδευε με προορισμό τα Ιωάννινα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τον Γρηγόρη Μπάκα να τη ρωτά αν υπάρχει κάποιο ακόμη τηλεοπτικό σχέδιο που δεν έχει γίνει γνωστό.
«Το GNTM θα δούμε. Είναι πολύ δυνατό τηλεοπτικά. Είναι αρκετό που φορτώσατε. Και θα θέλετε κι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, δείχνοντας πως το GNTM βρίσκεται στο επίκεντρο των επόμενων τηλεοπτικών της βημάτων.
Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην Πάτρα και στην πρόσφατη επίσκεψή της στην οικογένειά της. Η ίδια αποκάλυψε πως βρέθηκε εκεί μαζί με το παιδί, ενώ, όπως φαίνεται, φρόντισε να επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας μαζί της και τις απαραίτητες λιχουδιές από το οικογενειακό τραπέζι.
«Έχω πάρει τα περάκια, εννοείται. Πάντοτε παίρνω τα περάκια. Παστίτσια, μπουρεκάκια, κανελόνια», είπε με χιούμορ.
Οι προτάσεις για σειρές και το Netflix
Ο Γρηγόρης Μπάκας θέλησε να μάθει και αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχτεί προτάσεις για να παίξει σε τηλεοπτική σειρά. Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον, κυρίως από το εξωτερικό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της ηθοποιό.
«Πόσες φορές σου κάνανε πρόταση να παίξεις σε κάποιο σίριαλ;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ηλιάνα να απαντά: «Στην Ελλάδα μόνο στην τηλεόραση μου έχουν προτείνει να παίξω. Περισσότερο στο εξωτερικό μου έχουν προτείνει, αλλά είμαι λίγο… δεν είμαι ξένη».
Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις που έχει δεχτεί, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ανέφερε όμως πως ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και πρόταση που συνδέεται με το Netflix.
Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρη ως προς το πώς βλέπει την υποκριτική: «Δεν είμαι ηθοποιός, δεν είναι… it’s not my profession».
Η συνάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γρηγόρη Μπάκα για τη στήλη «ΜΠΑΚΜΑΝ» των Παραπολιτικών ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, λίγο πριν η παρουσιάστρια επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τα Ιωάννινα.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΜπέττυ Μαγγίρα: Απάντησε στον Κονδυλάτο με AI φωτογραφία από το… 1821 (Εικόνα)
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΕργατικό ατύχημα το πρωί στη Νέα Ιωνία- 55χρονος εργάτης τραυματίστηκε από πτώση, από σκαλωσιά σε οικοδομή όπου εκτελούσε εργασίες
-
LIFESTYLE15 ώρες ago“Το γύρισε” στο φινάλε και έφυγε με μεγάλο ποσό
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΗράκλειο: Κλειστοί δρόμοι, «112» για περιορισμό μετακινήσεων και απεγκλωβισμοί οδηγών
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΚρήτη: Σοβαρές καταστροφές στον Μυλοπόταμο
-
ΛΑΡΙΣΑ16 ώρες agoΈκλεισε το στρατόπεδο «Μαρκοπούλου» Υποστολή σημαίας και οριστικό λουκέτο μετά από επτά δεκαετίες
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ41 λεπτά agoΠαίκτες της Βίρτους Μπολόνια έπεσαν πάνω στον Μπαρτζώκα στους πανηγυρισμούς-Η αντίδραση του κόουτς
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα agoMarket Pass: Δεν προχωρά ο νέος κύκλος – Έρχεται voucher σίτισης για 116.000 δικαιούχους









