Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό τους – “Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα από την αρχή” (Βίντεο)

Published

on

Με ειλικρίνεια μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης για τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου, ξεκαθαρίζοντας πως η καλή σχέση που διατηρούν σήμερα δεν ήταν αυτονόητη από την πρώτη στιγμή. Ο ηθοποιός τόνισε ότι το κοινό γνωρίζει το αποτέλεσμα, αλλά όχι τη διαδρομή που προηγήθηκε, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αυτοκριτικής και της ωριμότητας. Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης του Alpha «O Γιατρός», και όπως σημείωσε: «Οι άνθρωποι στον “Γιατρό” είναι γήινοι, πάσχουν από ανθρωπιά».

Διαβάστε: Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκαλύπτει: “Τα νεαρά παιδιά με σταματούν στον δρόμο και μου μιλούν για σειρές που έχω παίξει και που… έχω αφορίσει” (Βίντεο)

Ο Ιωάννης Παπαζήσης για την πραγματικότητα πίσω από τον χωρισμό

Απαντώντας σε σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, στο «Καλύτερα δεν γίνεται» που ήταν καλεσμένος, για το γεγονός ότι κατάφεραν να διατηρήσουν μια ισορροπημένη σχέση μετά τον χωρισμό τους, ο Ιωάννης Παπαζήσης ξεκαθάρισε: «Δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ξέρει ο κόσμος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά γενικότερα». Άφησε να εννοηθεί πως η πορεία μέχρι τη σημερινή καλή επικοινωνία δεν ήταν εύκολη.

Η διαφωνία ως εργαλείο εξέλιξης

Ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη σύγκρουση και τη διαφωνία στις ανθρώπινες σχέσεις. «Και εγώ και η πρώην σύζυγός μου, δεν πιστεύουμε γενικά στην αντιπαράθεση, πιστεύουμε στον νου των ανθρώπων. Εμείς αν καθίσουμε στον καναπέ πέντε ώρες, σε κάποια φάση θα διαφωνήσουμε. Αν καθίσουμε και αύριο θα διαφωνήσουμε ακόμα περισσότερο». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που είχαμε εμείς και είχα και εγώ ως άνθρωπος είναι ότι η διαφωνία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κρύβει ένα πολύ μεγάλο κέρδος. Μπορεί να σε πάει πολύ παραπέρα. Αν δεν καταλάβεις ότι κάποιες στιγμές έχεις άδικο, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Κι εγώ το έχω κερδίσει αυτό, δεν είμαι ξερόλας». Η παραδοχή ότι μπορεί να κάνει λάθος, όπως και η πρώην σύντροφός του, φαίνεται πως αποτέλεσε βασικό στοιχείο για την ισορροπία που έχουν σήμερα.

Advertisement

Παπαζήσης & Αδαμοπούλου: Μια σχέση που κράτησε 15 χρόνια

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου υπήρξαν ζευγάρι από το 2005 έως το 2020. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Ιάσονα, το 2015. Παρά τον χωρισμό τους, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου υπήρξαν ζευγάρι από το 2005 έως το 2020. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Ιάσονα, το 2015.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο