Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Αχ. Μπέος: Μέσα Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο στην Άλλη Μεριά

Published

on

Αχ. Μπέος: Μέσα Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο στην Άλλη Μεριά

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Εως και τα μέσα Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχει παραδοθεί το έργο που εκτελείται στην Άλλη Μεριά και αφορά στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου και παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας. Πρόκειται για έργο που δρομολογήθηκε και υλοποιείται με ευθύνη και επίβλεψη του Υπουργείου Υποδομών, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες Daniel και Elias που έπληξαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο εργοτάξιο βρέθηκε νωρίτερα το πρωί, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και κακοτεχνίες που κατήγγειλε πρόσφατα η ομάδα της μείζονος μειοψηφίας, η οποία μάλιστα έφερε το θέμα προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέος, μετά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο, «άνευ ουσίας, ως είθισται, με αντιπολιτευτικές κορώνες και καταστροφολογική πρόθεση αποδεικνύονται οι δήθεν καταγγελίες της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βόλου για ελλείψεις και κακοτεχνίες στο έργο που εκτελείται αυτή την περίοδο και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου, στην Άλλη Μεριά».

«Σήμερα παραβρέθηκα μαζί με την τεχνική Υπηρεσία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στην Άλλη Μεριά για να διαπιστώσω αν οι δήθεν καταγγελίες της μειοψηφίας έχουν κάποια βάση ή είναι αηδίες. Διαπίστωσα ότι εδώ εκτελείται ένα έργο σύγχρονο, στέρεο και ασφαλές. Όταν έγινε η καταστροφή του 2023 εμείς ως Δήμος δώσαμε μια προσωρινή λύση για να έχει πρόσβαση ο πολίτης. Τώρα γίνεται ένα ολοκληρωμένο έργο, με υποστυλώματα, κολώνες, μέτρα ατελείωτα με μπετά και σίδερο, διάνοιξη και καθαρισμό του ποταμού και καινούργια άσφαλτο.

Advertisement

Το έργο αυτό δεν είναι ευθύνη του Δήμου, αλλά της Κυβέρνησης. Αλλά οι άνθρωποι που διατυπώνουν τέτοιες ενστάσεις είναι απλώς άσχετοι και το χειρότερο δεν ρωτούν για να μάθουν. Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος τους ψήφισε για να παράγουν έργο. Μόνο για να κάνουν μηνύσεις και αγωγές είναι ,αλλά ακόμη κι αυτό το κάνουν ανεπιτυχώς. Γιατί αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν και θα τρομοκρατήσουν είτε υπηρεσιακούς παράγοντες είτε δημοτικούς συμβούλους είναι γελασμένοι.

Το έργο στην Άλλη Μεριά γίνεται με όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τους κατασκευαστές θα είναι έτοιμο το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουνίου, οπότε και θα έχουμε και πάλι μια άνετη και ασφαλή πρόσβαση από και προς το Πήλιο να την χαρεί ο κόσμος. Ο κόσμος που επέλεξε τη σημερινή Δημοτική Αρχή για τα έργα, τη συνέπεια, για ένα καλύτερο αύριο. Τους άλλους τους έστειλε στο περιθώριο. Ας μείνουν εκεί και ας ασχοληθούν με τις μηνύσεις.

Και μια και είναι επίκαιρο το θέμα ας μας πουν τελικά ποιος είναι ο Μυστόκλας. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα».

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο