ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κακοκαιρία: Στην Άνω Γλυφάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
Στις συνοικίες στην Άνω Γλυφάδα που επλήγησαν από τις πλημμύρες, βρέθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών Παύλο Χρηστίδη, τον γραμματέα Τομέα Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χάλαρη, τον επικεφαλής της παράταξης Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, Γιάννη Σγουρό, και άλλα κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη.
«Σήμερα, στην Άνω Γλυφάδα, δεν είδαμε απλώς πλημμυρισμένους δρόμους. Είδαμε πλημμυρισμένη την ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης και ανέφερε ότι «οι εικόνες αυτές μας λένε καθαρά ότι οι υποδομές στον Νότιο Τομέα, αλλά και συνολικά στην Αττική, δεν αντέχουν πια τη λογική του ”βλέποντας και κάνοντας”». «Χρειάζονται σοβαρό σχεδιασμό, πρόληψη και έργα με αρχή, μέση και τέλος, όχι αποσπασματικά μπαλώματα μετά την καταστροφή», τόνισε. Ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «το κράτος οφείλει να είναι παρόν πριν πέσει η βροχή, όχι μόνο μετά», σημειώνοντας επιπλέον πως «όταν η χώρα έχει στη διάθεσή της δισεκατομμύρια από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ερώτημα είναι απλό: θα πάνε στην προστασία της ζωής και της περιουσίας ή θα χαθούν σε λάθος προτεραιότητες;».
Ο βουλευτής είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έβαλε και θα ξαναβάλει όλα αυτά τα ερωτήματα στη Βουλή, περιμένοντας απαντήσεις από την κυβέρνηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΝέες προσλήψεις στον Δήμο Βόλου
-
VIDEO20 ώρες ago🌍 Σεισμός 4.8R στη Σκιάθο – Μεγάλη ανησυχία, τι λέει ο Νίκος Τζούμας
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΗλεία: Στο νοσοκομείο 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
-
VIDEO20 ώρες ago🎼 Βόλος: Αφιέρωμα στην Ευανθία Ρεμπούτσικα από το Μουσικό Σχολείο
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoLive: Ο Τραμπ εξετάζει παρατεταμένο ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν – Μπαράζ ισραηλινών επιθέσεων στον Λίβανο
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΤραμπ: Διατηρούμε τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για τα πυρηνικά
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΟι επιστολές του 89χρονου για τη σύνταξη πριν τις επιθέσεις
-
ΚΟΣΜΟΣ24 ώρες agoΠάνω από 1,2 εκατ. άνθρωποι στον Λίβανο θα αντιμετωπίσουν οξεία πείνα λόγω του πολέμου









