ΕΛΛΑΔΑ
Μεσσηνία: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί 33χρονος και 29χρονη σε τροχαίο
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, στο ύψος του Αριοχωρίου.
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό μια 29χρονη, και κατεύθυνση προς Τρίπολη, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο.
Σφοδρή σύγκρουση
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.
Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα
Στο σημείο έφθασαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων.
Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός δύο ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από Ε.Ι.Χ. όχημα και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο στο ύψος του Αριοχωρίου Μεσσηνίας συνεπεία τροχαίου ατυχήματος. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 10, 2023
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago61χρονη παρασύρθηκε την ώρα που περνούσε τον δρόμο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση (Εικόνα & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΝεκρή ηλικιωμένη που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα
-
VIDEO20 ώρες agoΒΟΛΟΣ: Ορκίστηκε η Ελένη Χαμπέρη – Αναλαμβάνει Καθήκοντα
-
VIDEO18 ώρες agoΛΑΡΙΣΑ: Νεκρές στο Διαμέρισμά τους Δύο Αδελφές
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΠάσχα 2026: Κατασχέθηκαν 11 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων
-
ΒΟΛΟΣ15 ώρες ago«Ο γιος σου έσπασε το πόδι του. Αυτή τη στιγμή κάνει επέμβαση στο Νοσοκομείο και χρειαζόμαστε χρήματα για να του βάλουμε καλές λάμες»
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΜεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoMαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης – Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»









