Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Να μ’ αγαπάς: Ο Χάρης ξεσπά δημόσια

Published

on

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Να μ’ αγαπάς» ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους, με τις σχέσεις να δοκιμάζονται και τα όρια να ξεπερνιούνται. Η ένταση κορυφώνεται, καθώς οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με επιλογές που αλλάζουν για πάντα τις ζωές τους. Ο Χάρης, συναισθηματικά φορτισμένος από όσα έχουν προηγηθεί, χάνει τον έλεγχο. Θεωρώντας τη μητέρα του υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειας, πηγαίνει στην κάβα και τη διασύρει μπροστά σε όλους, χωρίς καμία αναστολή. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και αφήνει βαθιά τραύματα.

Να μ’ αγαπάς: Η εγκυμοσύνη που αλλάζει τα πάντα

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φωτεινής φέρνει τα πάνω-κάτω. Ο Ορφέας, συγκλονισμένος, αποφασίζει να αλλάξει την κατάθεσή του, την ώρα που ο Λευτέρης πιέζει την Άννα να προχωρήσει σε διαζύγιο, ενώ ταυτόχρονα έρχεται πιο κοντά με τη μητέρα του. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα περνά μια νύχτα πάθους με τον Χάρη, ενώ μια σκοτεινή εξέλιξη σοκάρει: ο Ευριπίδης επιχειρεί να βιάσει τη Ζωή. Ο Λευτέρης δεν βρίσκει ηρεμία όσο η αδελφή του παραμένει στη φυλακή.

Ο Άγγελος προσπαθεί να τον καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντάς τον πως ο Ορφέας δεν πρόκειται να την καταγγείλει, αφού η αγάπη του για τη Φωτεινή θα υπερισχύσει. Όμως η πραγματικότητα τον διαψεύδει: ο Ορφέας εμφανίζεται στον εισαγγελέα και καταθέτει πως πυροβολήθηκε από τη Φωτεινή. Η εξέλιξη αυτή γεμίζει ικανοποίηση τον Θεόφιλο και τη Σοφία, που φοβούνταν μήπως την καλύψει, ενώ αντίθετα η Ζωή, ο Άγγελος και ο Λευτέρης βυθίζονται στην απόγνωση.

Διαβάστε: Να μ’ αγαπάς: Η απόφαση της Άννας διαλύει τα πάντα – Η Σοφία χάνει τον έλεγχο (Βίντεο)

Η Άννα στο πλευρό του Ορφέα – Η Σοφία σε κατάσταση οργής

Η Άννα είναι η μόνη που αντιλαμβάνεται το βάθος του δράματος που ζει ο Ορφέας. Τον πλησιάζει για να του μιλήσει, βλέποντας πόσο υποφέρει για τη φυλάκιση της γυναίκας που αγαπά και για όσα έχουν συμβεί. Την ίδια ώρα, η Σοφία, βλέποντας στο δικαστήριο τη Ζωή στο πλευρό του Άγγελου, ξεσπά από ζήλια και θυμό. Στη φυλακή, η Φωτεινή έρχεται κοντά με τις συγκρατούμενές της, οι οποίες τη συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη προς όφελός της. Εκείνη, όμως, αρνείται κατηγορηματικά.

Advertisement

Ο Λευτέρης, κυριευμένος από οργή, φτάνει στο σημείο να αποφασίσει να σκοτώσει τον Ορφέα, όμως ο Αχιλλέας τον σταματά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Άγγελος οργανώνει μια ολόκληρη νομική ομάδα με στόχο να απελευθερώσει τη Φωτεινή. Παράλληλα, η Νικαίτη, γνωρίζοντας πλέον ότι η Στυλιανή είναι «καρφί» του Άγγελου, αρχίζει να της κάνει καψώνια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Σοφία παραδίδει στον Θεόφιλο ένα αποτέλεσμα DNA που αποδεικνύει πως η Εβίτα δεν είναι βιολογικό του παιδί.

Ο Άγγελος παρουσιάζει στον Θεόφιλο και στον Ορφέα τον καλοντυμένο Λευτέρη ως νέο διευθυντή του ομίλου. Πατέρας και γιος αποχωρούν ηττημένοι, ανίκανοι πλέον να ανατρέψουν τις εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, η Ζωή συζητά με την Έλλη και αποφασίζει να δράσει, ενώ η Χαρούλα προσπαθεί -χωρίς αποτέλεσμα- να συγκινήσει την Αφροδίτη και τον Ορφέα για τη Φωτεινή. Οι Καλλιγάδες και ο Κανελλόπουλος αναζητούν απεγνωσμένα μια λύση, πριν να είναι πολύ αργά.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο