ΒΟΛΟΣ
”Πείραγμα” μεταξύ συζύγων σε γιορτινό τραπέζι, εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Απρόσμενη τροπή πήρε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, το γιορτινό τραπέζι γύρω από το οποίο βρέθηκαν οικογένειες για να φάνε όλοι μαζί και να γλεντήσουν. Ένα πείραγμα μεταξύ συζύγων εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο μπροστά τα μάτια των παιδιών τους και των ανιψιών τους και κατέληξε χθες στη δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με τις οικογένειες χωρισμένες σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Στο εδώλιο κάθισε ένας 40χρονος άντρας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή παράνομη βία εναντίον της συνομήλικης συζύγου του ενώπιον ανηλίκων, για εξύβριση και απειλή.
Όπως έγινε γνωστό, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, οι οικογένειες μαζί με γονείς, αδέρφια και παιδιά βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους και έτρωγαν όλοι μαζί γιορτάζοντας το Πάσχα. Με την ολοκλήρωση του γεύματος, οι οικογένειες χόρευαν με παραδοσιακή μουσική και γλεντούσαν, όταν το γιορτινό κλίμα ξαφνικά πάγωσε.
Ο 40χρονος τράβηξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω, ενώ φέρεται να την έβρισε και να την απείλησε ότι θα τη χαστουκίσει και ότι θα της ρίξει μπουνιές.
Η γυναίκα σηκώθηκε και κινήθηκε προς το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ τα μέλη της οικογένειας ξαφνιασμένα από το συμβάν, από τη μία προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη γυναίκα και από την άλλη να καλέσουν στην τάξη τον 40χρονο, ο οποίος μετά το περιστατικό έψαχνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του για να φύγει.
Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι συμπεριφέρθηκε βίαια στη σύζυγό του. «Δεν θυμάμαι τι μου είπε. Πειραζόμασταν. Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα. Ήμασταν ωραία, χορεύαμε και διασκεδάζαμε. Ποτέ δεν περίμενα να φθάσουμε σε αυτό το σημείο», υποστήριξε ο κατηγορούμενους, λέγοντας ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο και καταδίκασε τον 40χρονος σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών, διατάσσοντας την έκτιση των δύο μηνών και αναστέλλοντας το υπόλοιπο της ποινής υπό τον όρο να μετοικήσει από το σπίτι, να μην προσεγγίζει την παθούσα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της. Αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα ιδιότητα και αφέθηκε ελεύθερος.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ9 ώρες agoΠέρασε από τον Βόλο και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες agoΑνάρτηση Πρωθυπουργού για Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Η πρόληψη σώζει ζωές
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΦορολογική απάτη εκατομμυρίων στην αλυσίδα φούρνων Χωριάτικο
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΤι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο Βαγγέλης Λιόλιος
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες agoΜητσοτάκης για στημένα και Pizza Fan: «Στόχος μας τα μεγάλα ψάρια» – Η αντιπολίτευση αμφισβητεί την αξιοπιστία του πρωθυπουργού στη νομιμότητα
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΠοιος είναι ο ιδιοκτήτης, Άγγελος Γιαννακόπουλος, που συνελήφθη για φορολογική απάτη εκατομμυρίων
-
MEDIA11 ώρες agoΡαγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ10 ώρες agoΜε δυνατό σουτ ο Μπακασέτας «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα για την ανατροπή του ΑΠΟΕΛ!









