Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Περίεργη υπόθεση βιασμού, ενδοοικογενειακής βίας και εκδικητικής πορνογραφίας σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τα πήρε όλα πίσω το θύμα, ενώ ο κατηγορούμενος δήλωσε πως «δεν συνέβη κάτι άσχημο» – Κανονικά εξέτασε την υπόθεση το δικαστήριο – Τι αποφάσισε

Περίεργη υπόθεση βιασμού, ενδοοικογενειακής βίας και μεταξύ άλλων εκδικητικής πορνογραφίας απασχόλησε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου.

Θύμα των καταγγελλόμενων πράξεων είναι μια γυναίκα χήρα με δύο παιδιά, η οποία πήρε πίσω όλες τις καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει τον Ιούνιο του 2025 σε χωριό στην Καρδίτσα.

Δράστης 66χρονος χωρισμένος με παιδιά, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως «παντρευόμαστε».

Advertisement

Το δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση κανονικά παρά τις ανακοινώσεις του ζευγαριού πως είναι 18 χρόνια μαζί και ετοιμάζεται να χορέψει τον χορό του Ησαΐα.

Οι καταγγελίες όμως στις οποίες είχε προχωρήσει η γυναίκα είναι πολύ σοβαρές.

Στράφηκε κατά του συντρόφου της με αναφορά στις αρχές για βιασμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εκδικητική πορνογραφία.

Το δικαστήριο κάλεσε τη γυναίκα να πει τι συνέβη προχωρώντας κανονικά στην εξέταση της ουσίας της υπόθεσης. Εκείνη απέδωσε τις από μέρους της καταγγελίες σε κούραση. Φέρεται να είπε πως «μόλις είχα επιστρέψει από Αλβανία όπου είχα πάει να εκδώσει τα χαρτιά για τον γάμο, ήμουν κουρασμένη και εκείνος έκανε σκηνικά ζηλοτυπίας».

Κάλεσε στη συνέχεια τον 66χρονο να απολογηθεί για τις καταγγελλόμενες πράξεις ο οποίος διατεινόταν πως δεν συνέβη κάτι άσχημο. Για τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης αντέτεινε ότι την «έπιασα με τα χέρια μου και γλίστρησε».

Advertisement

Αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ανέβασε καμία φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με προσβλητικό περιεχόμενο, ενώ με κάθε ευκαιρία τόνιζε ότι «ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε».

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που έδωσαν αμφότεροι. Με κατά πλειοψηφία απόφαση (5 προς 2) έκρινε ένοχο τον 66χρονο για όλες τις κατηγορίες και του επέβαλε κάθειρξη 5 ετών και ποινή φυλάκισης 18 μηνών, δίνοντάς του όμως τη δυνατότητα η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Μετά τη δίκη ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο