Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Πορεία στήριξης από τον Βόλο στη Μακρινίτσα για τον Γεράσιμο-Ιάσονα

Published

on

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Βόλου «Κένταυρος» διοργανώνεται την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου 2026 μια ξεχωριστή πεζοπορία αφιερωμένη στον Γεράσιμο-Ιάσονα, τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μια συμβολική κίνηση αγάπης, συμπαράστασης και προσευχής, με στόχο την ηθική στήριξη στον δύσκολο αγώνα που συνεχίζει να δίνει για την αποκατάστασή του.

Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας, πίστης και συμπαράστασης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ενώσουμε τις προσευχές και τις ευχές μας για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Γεράσιμος-Ιάσονας προς την αποκατάσταση, τιμώντας παράλληλα τη δύναμη και τη θέληση για ζωή».

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου και θα ολοκληρωθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Νέου, στη Μακρινίτσα Πηλίου. Εκεί θα τελεστεί Ιερά Παράκληση, σε μια στιγμή κατάνυξης και συλλογικής προσευχής.

Η συνολική διαδρομή Βόλος – Μακρινίτσα και επιστροφή ανέρχεται σε 16 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο