Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Σε φάση υλοποίησης βρίσκονται οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»

Published

on

Σε φάση υλοποίησης βρίσκονται οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», με τα πλάνα για τη διαμόρφωση της Θύρας 3 να περνούν πλέον από το στάδιο των εξαγγελιών στην πράξη.

Οι εικόνες από το εργοτάξιο αποτυπώνουν την αρχή μιας σημαντικής αναβάθμισης των υποδομών, η οποία αναμένεται να αλλάξει αισθητά τη λειτουργικότητα και την εμπειρία των φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρώτο βήμα αφορά την κατασκευή των βάσεων (μπετών) της Θύρας 3, πάνω στις οποίες θα τοποθετηθεί η μεταλλική κερκίδα. Η νέα εξέδρα προβλέπεται να διαθέτει περίπου 1.000 καθίσματα, κατανεμημένα σε εννέα σειρές, βάσει του ήδη εκπονημένου σχεδίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στους εσωτερικούς χώρους που θα δημιουργηθούν κάτω από την κερκίδα. Εκεί προβλέπεται να στεγαστούν αποδυτήρια για τις ομάδες, χώροι για τους διαιτητές, αίθουσα Τύπου, καθώς και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ενισχύοντας σημαντικά τις λειτουργικές δυνατότητες του γηπέδου.

Advertisement

Σημειώνεται ότι το έργο έχει απεμπλακεί από τις διαδικασίες δημοσίου έργου, με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση της μεταλλικής κατασκευής. Όπως επισημαίνεται, υπάρχει ήδη εγκεκριμένο κονδύλι για την υλοποίηση αυτής της φάσης.

Παράλληλα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο εναλλακτικής υλοποίησης, σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση ή εμπλοκή από πλευράς Περιφέρειας, με τους ανθρώπους της κυανόλευκης ΠΑΕ να τονίζουν ότι υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι ίδιοι στην κατασκευή της κερκίδας, εφόσον χρειαστεί.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

 

 

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο