ΒΟΛΟΣ
Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών στον Βόλο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στο εργοστάσιο Βιολάντα
Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πέντε εργατριών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο εργοστάσιο μπισκότων Βιολάντα στα Τρίκαλα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κάλεσε όλους να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «είμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και της επιχείρησης».
Στο θέμα έκανε αναφορά στην ομιλία του λίγο αργότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για μία ακόμη τραγωδία που έπληξε τη Θεσσαλία» και κάλεσε αφενός τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε γρήγορη διαλεύκανση των αιτιών που την προκάλεσαν και αφετέρου την κυβέρνηση να θωρακίσει με ακόμη περισσότερα θεσμικά μέσα την ασφάλεια στον τομέα της εργασίας.
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΆνδρας κυνηγούσε με μαχαίρι γυναίκα ασθενή στα επείγοντα του νοσοκομείου
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΣτη φόρα οι φωτογραφίες της περιβόητης οικογένειας των Βιλανάκηδων που έγινε ο φόβος και ο τρόμος στη Θεσσαλίαα
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago“Ήρθε πριν τρεις μέρες στην Ελλάδα, δεν απαντούσε όλη μέρα και ειδοποίησα την γειτόνισσα”, είπε ο αδερφός της 59χρονης που εντοπίστηκε νεκρή
-
LIFESTYLE21 ώρες agoΑπίθανο σκηνικό με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πίστα: Θαμώνας πέταξε κατά λάθος τα πανέρια με τα λουλούδια στην “ευαίσθητη” περιοχή του τραγουδιστή (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ19 ώρες agoFuel pass: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ24 ώρες agoΣ. Παπασταύρου: Αρτηρία ανάπτυξης, ευημερίας και ελευθερίας ο κάθετος διάδρομος – Η ασφαλής ενέργεια είναι ισχύς
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες agoΚέλλας στο ΕΡΤnews: Αναδρομικά στους αγρότες η επιδότηση για τα λιπάσματα
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες agoΑπό 2 Απριλίου η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ









