ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στην Λάρισα στο αυτόφωρο για τα ελαστικά στο οικόπεδο και αναβολή για να προσέλθει μάρτυρας
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε χθες ως κατηγορούμενος ο ιδιοκτήτης εταιρίας στο οικόπεδο του οποίου βρίσκονται αποθηκευμένα ελαστικά και άλλα αστικά απορρίμματα και μάλιστα σε «ανεξέλεγκτη» ποσότητα σύμφωνα με αναφορά της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η αναφορά αυτή οδήγησε και στην παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας στις αρχές Ιουνίου. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για τα αδικήματα της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου και της υποβάθμισης περιβάλλοντος
Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 29 Ιουνίου καθώς απουσίαζε ο μάρτυρας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ οι συνήγοροί του επεσήμαναν στο δικαστήριο πως γίνονται προσπάθειες να αφαιρεθούν τα λάστιχα.
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΆνοιξαν άλλες τρεις θύρες στο Πανθεσσαλικό και το γεμίζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!
-
MEDIA16 ώρες agoΠαναθηναϊκός – Χίος | Σπάνιο περιστατικό στο ματς, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Χατζηγούλα σε εκτέλεση πέναλτι
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΑποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού στον Βόλο: «Πρωταθλητή σε θέλουμε»!
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΧρήστος Χατζηπαναγιώτης στο parapolitika.gr: “Όταν γίνω παππούς… θα γίνει της κακομοίρας” – “Αυτό που ζω τώρα, αυτό χαίρομαι” είπε για τη νέα στάση ζωής του (Βίντεο)
-
MEDIA16 ώρες agoΒρέθηκε ο γιατρός στο Περιστέρι – Μαρούσι και αποθεώθηκε από το κοινό
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΤσίπρας από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας: Να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος, να γυρίσουν πίσω με ασφάλεια στις αίθουσες οι μαθητές
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoBasketgate: Κατάθεση για συμφωνία 100.000 ευρώ και παραίτηση από την άνοδο
-
ΚΟΣΜΟΣ1 ώρα agoΤο ΕΡΤnews στα Τίρανα: Ολοένα και πιο άγρια επεισόδια – Επιμένει να στρώνει τραπέζι διαλόγου ο Ράμα









