ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η μητέρα της 23χρονης Ιφιγένειας
Διαβάστε: Ασλανίδης για καταγγελίες Καρυστιανού στα Παραπολιτικά 90,1: “Κανείς από την κυβέρνηση δεν με προσέγγισε όλα αυτά τα χρόνια” (Βίντεο)
Τέμπη: “Η ζωή είναι κόλαση αυτά τα τρία χρόνια”
Αναλυτικότερα, η μητέρα της 23χρονης Ιφιγένειας δήλωσε τα εξής: «Πέρασαν τρία χρόνια. Και κανείς φυλακή. Δεν έπρεπε κάποιος να λογοδοτήσει γι’ αυτά που έγιναν; 57 και κανείς φυλακή. Δεν είμαστε ντροπή αυτού του τόπου; Στα Τέμπη έφυγαν παιδιά, γονείς, αλλοιώθηκαν, καήκαν, δολοφονήθηκαν. Στα Τέμπη καήκαν ψυχές. Γονιών, μαμάδων, πατεράδων, γιαγιάδων… Δεν πήραμε απαντήσεις και ούτε θα πάρουμε μάλλον. Η ζωή είναι κόλαση αυτά τα τρία χρόνια. Δεν μπορώ να σας πω. Είναι ένας ατελείωτος εφιάλτης. Είναι η καταδίκη μας. Ξυπνάς, περνάς τη μέρα σου, φεύγει η μέρα, πας για ύπνο μ’ αυτό.
Ψάχναμε στις λίστες την κόρη μας, ψάχναμε από δω, ψάχναμε από εκεί… μας λέγαν στο ένα σημείο, μετά στο άλλο σημείο, δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα. Δώσαμε δείγματα και γυρίσαμε πίσω. Να μπουν οι υπεύθυνοι φυλακή. Όλοι. Να αρχίζει από την κυβέρνηση, γραμματείς, όλοι αυτοί που έφαγαν, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι, οι πάντες, όλοι. Να μπουν φυλακή. Όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το φαγοπότι. Είναι 57 άνθρωποι στο χώμα και πρέπει να μπουν 57 φορές ισόβια όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι.
“Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη”
Και βέβαια υπάρχει θυμός. Πώς να μην υπάρχει; Όταν σε προκαλούν κάθε μέρα. Η ψυχολογία μας είναι… ψυχολογία ενός γονιού που έχει πόνο, που έχει απελπισία, που έχει χάσει το παιδί του, που πάει στον γιατρό του, που ζητάει βοήθεια, που πάει στα μνήματα, που κάνει το μνημόσυνο, που πάει στο δικαστήριο, που τον κοροϊδεύουνε. Θα τους έλεγα ότι θέλω να είναι φυλακή, όχι ελεύθεροι. Ότι θέλω αυτοί να είναι στο χώμα όχι το παιδί μου. Γι’ αυτά που κάναν. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ας ελπίζουμε», τόνισε η κυρία Λίλιαν Μήτσκα.
«Αυτά τα παιδάκια είναι στο χώμα. Όταν θα αρχίσουν τα δικαστήρια εκεί θα χρειαστούμε τη μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου. Ελπίζουμε ότι μία μέρα αυτοί που ευθύνονται για όλα αυτά, θα μπουν φυλακή», κατέληξε η μητέρα της 23χρονης αδικοχαμένης Ιφιγένειας.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ17 ώρες agoΑπό 2 Απριλίου η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ19 ώρες agoκακοκαιρία με έντονα φαινόμενα: Στο επίκεντρο τα παράκτια της Λάρισας, η κακοκαιρία πιο περιορισμένη η ένταση στο εσωτερικό του νομού
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΟΠΕΚΕΠΕ: Την άρση ασυλίας για 11 βουλευτές ζητά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Στη Βουλή η δικογραφία
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ16 ώρες agoFuel Pass 2026: Υποβολή αιτήσεων από 6 έως 30 Απριλίου – Πώς θα γίνουν οι πληρωμές
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες agoΜαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Σοβαρή εξέλιξη η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΣυγκλονίζουν τα ονόματα των 57 θυμάτων στην άσφαλτο που “αντιστέκονται” στη βροχή (Βίντεο)
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ19 ώρες agoΣυνεχίζεται σήμερα το Δικαστήριο για τα Τεμπη με αλλαγές στην αίθουσα και αυστηρή είσοδο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 ώρες agoΓερουλάνος: Στόχος η επιστροφή των προοδευτικών ψηφοφόρων – Όχι σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία









