Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Τάσος Ιορδανίδης: «Στα άκρα η σχέση Μάνου – Μαρίνας – Αθηνάς με την Αμαλία» – Το spoiler για τη «Γη της Ελιάς»

Published

on

tasos iordanidis.jpg

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, για τη συμμετοχή του στη σειρά «Γη της Ελιάς», το θεάτρο και την παρουσιάση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη δημιουργική φάση στην οποία βρίσκεται επαγγελματικά.

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε – που ονομάζεται Fucked up – είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου πιο έντονα από ποτέ σε επαγγελματικό κομμάτι. Πήγα χθες και είδα την γενική πρόβα, είμαι χαρούμενος γι΄αυτό που είδα. Εγώ έχω γράψει το έργο, η Θάλεια Ματίκα το σκηνοθετεί, παίζουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου. Ανεβαίνει το Σάββατο που μας έρχεται. Έκλαιγα σαν το γατί για την παράσταση. Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνάντηση με αυτά τα παιδιά και τη Θάλεια Ματίκα (σ.σ. που είναι και σύζυγός του). Βρισκόμαστε σε μία κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, η κοπέλα πάσχει από νευρική ανορεξία, το αγόρι δε σας λέω γιατί θα κάνω spoiler. Συναντιούνται και αυτός προσπαθεί να πείσει εκείνη και τον εαυτό του ότι η ζωή είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Έκλαιγα σαν το γατί για την παράσταση. Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνάντηση με αυτά τα παιδιά και τη Θάλεια Ματίκα

Και συμπλήρωσε: «Με αφορμή τη «Γη της Ελιάς» που αγαπώ πάρα πολύ, διανύουμε την 3η χρονιά. Συναντήθηκα με τα νέα και παιδιά και σχηματίστηκαν 3 νέες συνιστάμενες: ότι μου ξύπνησαν μνήμες από εμένα παλιά, είδα τον ψυχισμό του τώρα, αυτής της γενιάς και είδα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν τα παιδιά μου θα φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Η παράσταση που έγραψα δημιουργήθηκε από αυτό και από την αδυναμία μου σε αυτά τα 2 παιδιά, αλλά και στα άλλα παιδιά έχω αδυναμία από το σίριαλ. Αφήνομαι στο συναίσθημά μου».

«Μου συμπεριφερόταν άσχημα»

«Όταν ξεκίνησα είχα συνεργαστεί με έναν σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διαδικασία των προβών. Και τότε αναρωτιόμουν γιατί μου συμπεριφερόταν έτσι και κάποια στιγμή «έσπασα». Όταν του είπα γιατί μου το κάνει αυτό μου απάντησε: «γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι. Έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε, για να σας ενδυναμώνουμε». Κάθισα και το σκέφτηκα. Όταν βρήκα και το σκέφτηκα κατέληξε στο ότι «τι βλακείες ήταν όλες αυτές». Θέλω με τον τρόπο μου να δώσω μία ευκαιρία στα νέα παιδιά να δείξουν τον εαυτό τους», συνέχισε αναφορικά με το κίνητρό του να προσφέρει.

Advertisement

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην «Γη της Ελιάς».

Για το εάν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει να «κλέβει» η Βάνα, μιλώντας από το τηλέφωνο, παίρνει πράγματα από τον ψυχισμό σου και τα διαμορφώνει. Συμπαθώ τον «Μάνο», μόνο στην πρώτη χρονιά δεν τον συμπαθούσα. Τα έχω βρει με τον ρόλο μου.

Το super spoiler για την «Γη της Ελιάς»

«Έρχεται μία μεγάλη σύγκρουση στο σπίτι, η Μαρίνα και ο Μάνος φρικάρουν με την Αμαλία, γιατί η καθημερινότητά τους τα φέρνει έτσι, και ειδικά σε σχέση με το παιδί. Ο Ισίδωρος είναι σε δύσκολη θέση. Θα υπάρξει και άλλη σύγκρουση με την Αθηνά όσον αφορά στα επαγγελματικά και την επιχείρηση. Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Χρήστου – Αριάδνης – Αφροδίτης», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Καρμική αγάπη έχουν ο Στάθης και η Ιουλία, έρχεται και το παιδί τώρα. Θα δούμε και η Ιουλία πόσο αξιοπρεπής είναι. Έχουμε και την έλευση του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι επιχειρηματίας από την Αμερική και θα συστραφεί με την Αθηνά και θα δούμε και τι θα μετουσιωθεί αυτή η φιλία», προσέθεσε.

Για την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, ο Τάσος Ιορδανίδης πήρε θέση.

Advertisement

«Δεν με πείραξε, θεωρώ εύλογο το ερώτημα. Ο καθένας καλείται να αποδείξει στη δουλειά του αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Αντίστροφα, την ίδια οπτική έχω. Καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα μικροπράγματα. Θέλω να θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στον τίτλο «ηθοποιός». Περνάω πολύ ωραία και δεν το πίστευα ποτέ ότι θα γίνει, μου αρέσει πάρα πολύ», υποστήριξε ο ηθοποιος.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα.

Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV