ΑΚΙΝΗΤΑ
Το ακίνητο δεν είναι προϊόν. Είναι λύση
Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αναζητούν ακίνητο, ξεκινούν από τα τετραγωνικά, την τιμή και την περιοχή. Αντιμετωπίζουν το ακίνητο σαν ένα ακόμη προϊόν προς αγορά. Όμως, στην πραγματικότητα, ελάχιστοι ψάχνουν απλώς ένα σπίτι ή ένα επενδυτικό ακίνητο. Οι περισσότεροι ψάχνουν απαντήσεις.
Ένα ακίνητο μπορεί να είναι η λύση για κάποιον που θέλει να σταματήσει να πληρώνει ενοίκιο και να αποκτήσει σταθερότητα. Μπορεί να είναι το εργαλείο για κάποιον που αναζητά παθητικό εισόδημα και οικονομική ασφάλεια. Για άλλους, είναι το μέσο για να αλλάξουν τρόπο ζωής, πόλη ή καθημερινότητα. Και για ορισμένους, είναι καθαρά ένα στοίχημα υπεραξίας, όχι απλής απόδοσης.
Ο ρόλος του σύγχρονου μεσίτη και επενδυτικού συμβούλου δεν είναι να δείχνει ακίνητα σαν βιτρίνες. Είναι να κατανοεί τι πραγματικά απασχολεί τον άνθρωπο απέναντί του και να προτείνει τη σωστή λύση μέσα από την αγορά ακινήτων. Γιατί αν δεν καταλάβεις το πρόβλημα, καμία πρόταση δεν έχει αξία.
Το ακίνητο δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι εργαλείο ζωής.
Νίκος Κερασιώτης
Σύμβουλος Ακινήτων
Real Estate Developer
Bee Iolkos Real Estate
kerasiotis.bee.iolkos@gmail.
6984435809
24210-78205
-
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΣε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία με τον θάνατο 27χρονου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες agoθλίψη στη Σκιάθο για τον Θάνατο του Γιώργου Μπέλλα
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΟ ένας την ήξερε την περιοχή. Εγώ ήμουν οδηγός. Με τον τύπο αυτόν δεν ξέρω τι κάνανε
-
LIFESTYLE3 ώρες agoΜαριάννα Τουμασάτου: “Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός έκανε λάθη, αλλά όχι εγκλήματα” – Τι είπε για την παρουσίαση του βιβλίου “Ιθάκη” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣυμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές με jammer, πλαστά χαρτιά και διαλυτήρια (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΆτομο έπεσε στις γραμμές την ώρα που διερχόταν συρμός
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΟ «Εσταυρωμένος» υποδέχθηκε κλιμάκιο του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΑλέξης Παππάς για την σύντροφό του: “Κλείνω τα 40 και η Ίριδα μόλις τα 25, οι σχέσεις βασίζονται στην προσωπικότητα” (Βίντεο)(Βίντεο)








