Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Βάσια Παναγοπούλου: Στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Εικόνες)

Published

on

Ένα σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά την επιστροφή της Βάσιας Παναγοπούλου από το Μαϊάμι είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στον αστράγαλο. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης κατά την αποβίβαση, ενώ σύμφωνα με τη φίλη της ηθοποιού, η όλη διαδικασία εξελίχθηκε με ιδιαίτερα δύσκολο τρόπο και έντονη ταλαιπωρία.Ένα ιδιαίτερα σοβαρό και δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε κατά την επιστροφή της Βάσιας Παναγοπούλου από το Μαϊάμι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στον αστράγαλο. Το ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, τη στιγμή της αποβίβασης από το αεροσκάφος, ενώ όπως περιγράφεται από τη φίλη της ηθοποιού, η όλη διαδικασία συνοδεύτηκε από έντονη ταλαιπωρία, καθυστερήσεις και μια εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία που προκάλεσε αγωνία και αγανάκτηση.

Διαβάστε: Βάσια Παναγοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της – “Ήταν μεγάλο πλήγμα, τον έψαχνα στις σχέσεις μου” (Βίντεο)

Βάσια Παναγοπούλου: Η οργισμένη ανάρτηση της φίλης της για το ατύχημα της ηθοποιού στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Με μια εκτενή και φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στο Facebook, η φίλη της ηθοποιού Ευρυδίκη Πόθου Σφακιανάκη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν, καταγγέλλοντας την αδιαφορία και την απαράδεκτη συμπεριφορά που, όπως υποστηρίζει, αντιμετώπισαν.

«Όλα τα ωραία δυστυχώς δεν τελειώνουν πάντα καλά…

24/4/2026

Advertisement

Η επιστροφή μας από το Miami μετατράπηκε σε εφιάλτη! Με τη φίλη μου και όχι μόνο, Βάσια Παναγοπούλου, ταξιδεύαμε με την πτήση Μαϊάμι – Κωνσταντινούπολη με τελικό προορισμό την Αθήνα.Μετά από 11 ώρες πτήσης, κατά την αποβίβαση, η σκάλα δεν εφάρμοζε σωστά στο αεροπλάνο (ενώ υποχρέωσή τους ήταν η φυσούνα σε τέτοιου μεγέθους αεροσκάφος). Το πόδι της Βάσιας βρέθηκε στο κενό και έπεσε με φοβερή δύναμη στο κεφαλόσκαλο. Έντρομη γύρισα και την αντίκρισα πεσμένη κάτω, το μισό πόδι μέσα στο κενό και να ουρλιάζει από τους πόνους.

Αμέσως ζητούσα απεγνωσμένα βοήθεια. Ανταπόκριση καμία. Αλλά καμία. Φανταστείτε ότι με πολύ κόπο μπήκαμε στο λεωφορείο μεταφοράς επιβατών με παντελώς αδιάφορη αντιμετώπιση, τόσο από το staff του αεροσκάφους όσο και από τους υπόλοιπους υπαλλήλους της εταιρείας. Υπ’ όψιν: ταξιδεύαμε business. (Αυτό για τους γνωρίζοντες συμπεριφορές).

Με δυσκολία κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αντί όμως για σωστή ιατρική αντιμετώπιση, η νοσοκόμος η οποία δήλωσε γιατρός… άρχισε να κάνει μαλάξεις στο πρησμένο και μελανό πόδι, ενώ ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο αστράγαλος είχε εμφανώς φύγει από τη θέση του. Η Βάσια ούρλιαζε από τους πόνους και ζητήσαμε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η απάντηση που λάβαμε μετά από όλη αυτή την αισχρή συμπεριφορά ήταν:

«Θα χάσετε την πτήση σας»

«Θα πληρώσετε όλα τα έξοδα του νοσοκομείου μόνοι σας»

Advertisement

Μείναμε άναυδες. Επιπλέον μας είπαν: «Δεν έχεις τίποτα, μην προσπαθείς να μας δημιουργήσεις πρόβλημα!!!!»

Όσοι γνωρίζετε το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ξέρετε πόσο μεγάλο είναι. Ζήτησα αναπηρικό αμαξίδιο και μου το αρνήθηκαν γιατί δεν είχαν “report” για γυναίκα με σπασμένο πόδι και συνοδό. Αναγκάστηκε να περπατήσει μέχρι την πύλη, περίπου 10 λεπτά ή και περισσότερο, ανάπηρη. Με αφόρητους πόνους!!!!

Ευτυχώς η αντιμετώπιση των Ελλήνων ήταν άμεση αφού προσωπικά τους εξιστόρησα τι είχε συμβεί! Κατευθείαν στο ΚΑΤ.

Διάγνωση: Κάταγμα στον αστράγαλο. 50 ημέρες στο γύψο. Τι σημαίνει αυτό για έναν άνθρωπο-ηθοποιό που έχει γυρίσματα! Αυτή η απάνθρωπη, αδιάφορη και επικίνδυνη συμπεριφορά δεν θα μείνει σιωπηλή. Θα επανέλθω σύντομα αποκαλύπτοντας και την εταιρεία που φέρει την ευθύνη. Γιατί η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια των επιβατών δεν είναι διαπραγματεύσιμες!!!!!!!».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο