ΒΟΛΟΣ
Βόλος- Νεαρός ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του, χτυπώντας τον με ξύλο και με γροθιές
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο νεαρός – Τι συνέβη
Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε σήμερα ένας 19χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του 43χρονου πατέρα του.
Ο νεαρός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του, χτυπώντας τον με ξύλο και με γροθιές.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στη 1:20 τα ξημερώματα έξω από το δημαρχείο Βόλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος αποχώρησε από το σημείο τραυματισμένος στο κεφάλι και μετέβη για παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη για νοσηλεία.
Ο τραυματισμός του συνέβη σε άγριο τσακωμό με τον γιο του για άγνωστη αιτία.
Ο 19χρονος φέρεται να του επιτέθηκε με ξύλο και γροθιές και να τον χτύπησε στο κεφάλι και τα πλευρά.
Συνελήφθη για το περιστατικό από την αστυνομία, κρατήθηκε και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου όμως η δίκη του δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.
Ο 19χρονος, ο οποίος ομιλεί ρομανί διάλεκτο, δήλωσε αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας και ζήτησε συνδρομή διερμηνέα με το αίτημά του να γίνεται δεκτό από το δικαστήριο το οποίο αποφάσισε ο νεαρός να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο και μέχρι τότε να αρθεί η κράτησή του.
-
VIDEO17 ώρες agoΣέσκλο: Νέα τραγωδία – 46χρονος πέθανε στον ύπνο του
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΝ. Μουρατίδης για Γ. Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια δεν ήταν καλά και το έκρυβαν»
-
LIFESTYLE2 ώρες agoΗ πρώην σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία Δελόγκα, αποχαιρετά τον αγαπημένο της με μια κοινή φωτογραφία (Εικόνα)
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΈφυγε η σορός του από το νοσοκομείο “Ελπίς”, πάει για νεκροτομή
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΗ αστυνομία δεν βρήκε τον γιατρό στο ιατρείο που πέθανε ο Γ. Μαζωνάκης – Που επικεντρόνται οι έρευνες
-
LIFESTYLE24 ώρες agoΝεκρός ο Γιώργος Μαζωνάκης: Πληροφορίες ότι θα έκανε πλασμαφαίρεση
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΣτη ΓΑΔΑ ο γιατρός της ιδιωτικής κλινικής που βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago“Δεν μιλάμε για Ιατρική”: Τι διαφήμιζε ως “πρωτοποριακή θεραπεία” με βλαστοκύτταρα η κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης









