ΤΑΞΙΔΙΑ
To SUPERSTAR επιστρέφει στη Ραφήνα με καθημερινά δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Το SUPERSTAR επιστρέφει στο λιμάνι της Ραφήνας με το οποίο έχει συνδεθεί ιδιαίτερα και έχει αγαπηθεί από το επιβατικό κοινό για πολλά χρόνια με το όνομα SUPERFERRY ΙΙ.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων καθώς και την παραμονή του πλοίου στη γραμμή καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Από το Σάββατο 18 Ιουλίου, το πλήρως ανακαινισμένο SUPERSTAR θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια —εκτός Τρίτης— στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος.
Στο πλαίσιο της εκτεταμένης αναβάθμισής του, όλα τα σαλόνια του πλοίου έχουν ανακαινιστεί, ενώ έχει αυξηθεί και ο αριθμός των διαθέσιμων καμπινών με νέες κατασκευές, προσφέροντας στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες επιλογές.
Το SUPERSTAR προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική, διαθέτοντας κυλιόμενες σκάλες, ανελκυστήρες, παιδότοπο, καμπίνες και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με αναπηρία.
Αναβαθμισμένες παροχές σε πολύ χαμηλές τιμές, με ειδικές προσφορές σχεδιασμένες για την Ελληνική οικογένεια:
| ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ | ΤΙΜΗ ΕΠΙΒΑΤΗ ΑΠΟ | ΤΙΜΗ Ι.Χ. ΑΠΟ |
| ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ | 19,7 € | 26 € |
| ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ | 24,7 € | 35 € |
| ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ | 35,5 € | 38 € |
| ΜΥΚΟΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ | 35,5 € | 38 € |
| ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ | 24,7 € | 35 € |
| ΑΝΔΡΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ | 19,7 € | 26 € |
Με ταχύτητα περίπου 20 κόμβων, δυνατότητα μεταφοράς 1.510 επιβατών, 240 οχημάτων, χαμηλές τιμές και ιδανικό ωράριο αναχώρησης (ιδιαίτερα από το λιμάνι της Ραφήνας όπου αναχωρεί σε ωράριο που ήδη έχουν αποπλεύσει όλα τα άλλα πρωινά πλοία), το SUPERSTAR αποτελεί την καλύτερη λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις, αλλά και τις διακοπές διαρκείας στις Κυκλάδες.
Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια:
| Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή | Σάββατο | |||
| ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ SUPERSTAR | ΑΦΙΞΗ | ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ | ΑΦΙΞΗ | ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ |
| ΡΑΦΗΝΑ | 8:40 | 8:40 | ||
| ΑΝΔΡΟΣ | 10:35 | 10:45 | 10:35 | 10:45 |
| ΤΗΝΟΣ | 12:15 | 12:30 | 12:15 | 12:30 |
| ΜΥΚΟΝΟΣ | 13:05 | 15:00 | 13:05 | 13:45 |
| ΤΗΝΟΣ | 15:35 | 15:50 | 14:20 | 14:35 |
| ΑΝΔΡΟΣ | 17:25 | 17:40 | 16:10 | 16:25 |
| ΡΑΦΗΝΑ | 19:35 | 18:20 | ||
Για πληροφορίες και κρατήσεις,
- Seajets.com
- 210 7107710
- στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
-
ΒΟΛΟΣ24 ώρες agoΤην αντίδραση του σωματείου εργαζομένων της ΑΓΕΤ στον Βόλο, προκάλεσαν οι αναφορές του αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΆνοιξαν άλλες τρεις θύρες στο Πανθεσσαλικό και το γεμίζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ19 ώρες agoΚαύσιμα: Υψηλό τετραετίας για το φυσικό αέριο με μηνιαία αύξηση 25,24% – Τι αναμένεται για τη νέα εβδομάδα
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΠειραιάς: Σε σοβαρή κατάσταση ο αντιδήμαρχος Γιάννης Βοϊδονικόλας
-
MEDIA10 ώρες agoΠαναθηναϊκός – Χίος | Σπάνιο περιστατικό στο ματς, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Χατζηγούλα σε εκτέλεση πέναλτι
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες agoΑποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού στον Βόλο: «Πρωταθλητή σε θέλουμε»!
-
MEDIA11 ώρες agoΒρέθηκε ο γιατρός στο Περιστέρι – Μαρούσι και αποθεώθηκε από το κοινό
-
LIFESTYLE17 ώρες agoΧρήστος Χατζηπαναγιώτης στο parapolitika.gr: “Όταν γίνω παππούς… θα γίνει της κακομοίρας” – “Αυτό που ζω τώρα, αυτό χαίρομαι” είπε για τη νέα στάση ζωής του (Βίντεο)









