MEDIA
Αναλώθηκε επί πέντε λεπτά για το αν η γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη κάνει μπάνιο στη φυλακή, γιατί είναι μια κυρία του Κολωνακίου
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Τα όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Studio στις 3», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» της Πέμπτης (15/10). Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί στην για την κατηγορούμενη γιατρό της Καρνεάδου, που εμπλέκεται στην υπόθεση Μαζωνάκη, με την παρουσιάστριά να τοποθετείτε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για τον Θοδωρή Αθερίδη
Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πως ο Θοδωρής Αθερίδης επιδίωξε προσεγγίζει τους ρόλους και τους θεατές. «Επειδή έτυχε και είδαμε και όλο το απόσπασμα, ο Θοδωρής που δέχτηκε πάρα πολύ αρνητικά σχόλια και ένα κύμα cancel στα social, επί της ουσίας προσπάθησε να πει πώς προσεγγίζει τους ρόλους και τους θεατές. Ήταν λάθος όμως το timing», είπε σχετικά.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σχολίασε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο ηθοποιός αναλώθηκε στο να καταλάβει, πως μια κυρία του Κολωνακίου, τα περνάει στη φυλακή. «Η αλήθεια είναι ότι το να αναλώνεσαι επί πέντε λεπτά, ενώ είναι τόσο νωπή η μνήμη του χαμού του Γιώργου Μαζωνάκη και ακόμα είναι σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη, ενώ ακόμα δεν έχουν βγει οι τοξικολογικές, να ασχολείσαι με το πώς ήταν η ψυχολογία αυτής της γυναίκας και πώς αυτή η κυρία του Κολωνακίου θα πρέπει να ζει στη φυλακή. Ξέρεις τι απαντάει ο άλλος; “Δεν με νοιάζει πώς θα ζει στη φυλακή”. Μπαίνει στη φυλακή, γιατί άφησε τον Γιώργο Μαζωνάκη να πεθάνει σαν το σκυλί στα αμπέλι σε ένα δωμάτιο και ενώ ήταν νεκρός έψαχνε μια ώρα να σβήσει τα στοιχεία του».
“Ήταν ατυχές παράδειγμα”
Παρόλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως ήταν ατυχές το παράδειγμα και ατυχές το timing, για τον ηθοποιό. «Ήταν ατυχές το παράδειγμα, ατυχές το timing, αλλά και το να κάνουμε cancel έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε τόσα χρόνια, τον θαυμάζουμε στο θέατρο, τον αγαπάμε και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και αυτό δηλαδή, δεν χρειάζεται, είναι υπερβολή», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΝέα Σμύρνη: Απάτη με “μαϊμού” υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και θύμα 83χρονη
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΑυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΟλυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΡόδος: Το σημείο της τραγωδίας με τον 62χρονο που έχασε τη ζωή του
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΠαναθηναϊκός – Άλμπα | Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση λόγω τεχνικού προβλήματος
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΈντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στις νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις κατά της ενεργειακής κρίσης
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 ώρες agoΟ Ναν έκανε τις προβλέψεις του για τη regular season της Ευρωλίγκας – Πού τοποθέτησε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
-
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΑφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, λόγω απεξάρτησης, από υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών









