LIFESTYLE
Απόστολος Γκλέτσος για Νίκο Καρβέλα: “Μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει στην πρεμιέρα, αλλά…” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Στην απουσία του Νίκου Καρβέλα από την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΛΥΚΟΙ», στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, αποκαλύπτοντας πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στο θέατρο, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν.Το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με τον Απόστολο Γκλέτσο να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Καρβέλα και εξήγησε πως είχε προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ τους, κατά την οποία ο μουσικοσυνθέτης τού είχε μεταφέρει την πρόθεσή του να παρακολουθήσει το έργο.
Γκλέτσος: Η επικοινωνία με τον Νίκο Καρβέλα
Όπως ανέφερε, ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση, περνώντας πολλές ώρες στο στούντιο, όπου εργάζεται εντατικά πάνω στη μουσική του. Μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής στον ηθοποιό πως η παρουσία του στην πρεμιέρα δεν ήταν βέβαιη.
«Η αλήθεια είναι ότι μίλησα με τον Νίκο και μου είπε ότι θα έρθει. Βέβαια μου είπε ότι είναι στο στούντιο και πυρετωδώς γράφει, οπότε μου είπε ότι είναι πενήντα πενήντα αν θα έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο λόγος της απουσίας του από την πρεμιέρα
Οι δηλώσεις του ηθοποιού προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, δίνοντας την εξήγηση για την απουσία του Νίκου Καρβέλα από τη θεατρική βραδιά.
Όπως προκύπτει από όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο μουσικοσυνθέτης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει την παράσταση, αλλά το απαιτητικό πρόγραμμα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν του επέτρεψε τελικά να δώσει το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΤο τελευταίο αντίο στον άτυχο 36χρονο από Βόλο
-
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της διασταύρωσης προς Άλλη Μεριά
-
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΚέρδισε το 5άρι στο Τζόκερ Βολιώτης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΚαταστροφές από την κακοκαιρία στο Βόλο: Υπερχείλισαν ρέματα – Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ8 ώρες agoΧειλάκης στο ALL IN του ΣΚΑΪ: «Είμαι ο Καραγκούνης του θεάτρου»
-
ΒΟΛΟΣ57 λεπτά agoΒόλος- Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες agoΒουλή: Ορκίστηκαν Ζωή Αναστασοπούλου και Γ. Βαρεμένος στις θέσεις των παραιτηθέντων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Καλαματιανό και Μ. Ζαμπάρα
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΔεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»









