Κατηγορηματικά διέψευσε ο ατζέντης του Κίλιαν Χέιζ δημοσιεύματα από το Ισραήλ που έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
«Είναι ψέματα. Ακόμη είναι ελεύθερος και αξιολογεί το ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές», έγραψε στο X o εκπρόσωπος του Γάλλου γκαρντ, Γιαν Μπαλικουζού.
Ο 25χρονος Γάλλος άσος, που ακούστηκε πως απασχολεί και τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς και παραμένει στην αγορά των free agents. Το νούμερο 7 του ντραφτ του 2020 έχει σε 239 εμφανίσεις στο ΝΒΑ 7,9 πόντους, 5 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε αρχικά για 19 παιχνίδια στη G League με τη θυγατρική ομάδα των Καβαλίερς μετρώντας κατά μέσο όρο 22,4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 8,4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα ανά αγώνα. Μετακόμισε στους Κινγκς, αλλά ο ρόλος του ήταν περιορισμένος και σε 23 παιχνίδια με 17,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα περιορίστηκε σε 5,5 πόντους, τα 2,3 ριμπάουντ και 3μ5 ασίστ.
That’s fake news. He is still a free agent evaluating different interests.
— Yann Balikouzou (@YannBalikouzou) October 30, 2026










