LIFESTYLE
Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε τα 57 και μοιράστηκε τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές – “Το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μου” (Εικόνες)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς γιορτάζει τα 57α γενέθλιά της, έχοντας στο επίκεντρο όσα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εκείνη: την οικογένεια και τις στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, απολαμβάνει μια πιο ήρεμη περίοδο της ζωής της, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ευτυχία.Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μικρό άλμπουμ από την καθημερινότητά της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαλαρή και οικογενειακή πλευρά της ζωής της.
Ελένη Μενεγάκη: Το οικογενειακό άλμπουμ που μοιράστηκε
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η παρουσιάστρια εμφανίζεται χαμογελαστή και ευδιάθετη, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό. Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τους απαιτητικούς ρυθμούς των ζωντανών εκπομπών, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να χαίρεται τις απλές στιγμές της καθημερινότητας.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες της μέσα στη φύση, με τα φθινοπωρινά χρώματα να δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ζεστό σκηνικό. Σε ένα άλλο καρέ, η παρουσιάστρια ποζάρει δίπλα σε ένα αναμμένο τζάκι, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα χαλάρωσης που χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο.
Ιδιαίτερη θέση στο φωτογραφικό άλμπουμ έχει και ένα ασπρόμαυρο οικογενειακό στιγμιότυπο, στο οποίο η ίδια ποζάρει μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόκειται για μία από τις πιο τρυφερές εικόνες της ανάρτησης, καθώς αναδεικνύει τη σημασία που έχει για εκείνη η οικογενειακή θαλπωρή.
Παράλληλα, σε μια ακόμη φωτογραφία, δύο μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν μια βόλτα με ποδήλατα μέσα στη φύση, προσθέτοντας μια νότα ανεμελιάς στο άλμπουμ των γενεθλίων της.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΠαναθηναϊκός – Άρης | Στο γήπεδο για τον αγώνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΈκτακτο δελτίο καιρού για τέσσερις περιοχές
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες agoΚαλοσκάμης: «Δεχτήκαμε το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΆρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoEuroleague: Στο 6-2 και σε τετραπλή ισοβαθμία στη 2η θέση ο Ολυμπιακός
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΚαιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για 4 περιοχές – Καταιγίδες μέχρι το βράδυ
-
MEDIA2 ώρες ago“Δική μου η μπάλα” στο parapolitika.gr με τον Παντελή Διαμαντόπουλο: “ΠΑΟΚ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ17 ώρες agoΟ διάλογος Μ. Ηλιόπουλου – Γ. Σαββίδη μετά το τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ









