Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Πρώτα να έρθει με το καλό η κόρη” – Βραδινή έξοδος με την Αλεξάνδρα Νίκα πριν τη γέννηση (Εικόνα)

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα συνεχίζουν να απολαμβάνουν μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν την κόρη τους. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ακόμη βραδινή έξοδο, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του παιδιού τους.

Διαβάστε: Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνής της (Εικόνα)

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα σε βραδινή έξοδο

Το βράδυ της Κυριακής 27 Απριλίου 2026, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έδωσαν το «παρών» σε ένα ξεχωριστό δείπνο για τα γενέθλια του Γιάννης Βασιλειάδης, συγκεντρώνοντας πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και της επικοινωνίας. Τις στιγμές από τη βραδιά μοιράστηκε στα social media ο Γιώργος Ντάβλας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο τραπέζι. Ανάμεσα σε αυτές ξεχώρισε και ένα στιγμιότυπο με τον γνωστό τραγουδιστή να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην εγκυμονούσα σύντροφό του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για την κόρη που περιμένουν

Λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του για αυτή τη νέα φάση της ζωής του. «Όλα είναι τέλεια παιδιά, περνάω πάρα πολύ όμορφες στιγμές, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Ευχαριστώ για τις ευχές. Πρώτα ο Θεός. Πρώτα να έρθει με το καλό η κόρη και θα τα βρούμε όλα… Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμη (για το όνομα κλπ.). Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Πρώτα περιμένουμε να πάνε όλα καλά και μετά θα βρούμε όνομα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα εμφανίστηκαν σε βραδινή έξοδο λίγο πριν γίνουν γονείς, με τον τραγουδιστή να μιλά για την κόρη τους.


Η αναμονή πριν τον ερχομό της κόρης και τα συναισθήματα του ζευγαριού

Το ζευγάρι φαίνεται να διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του, με την καθημερινότητά τους να περιστρέφεται γύρω από την προσμονή της γέννησης. Η δημόσια εικόνα τους αποτυπώνει ηρεμία, χαρά και έντονη συγκίνηση, ενώ κάθε τους εμφάνιση τραβά το ενδιαφέρον. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που κρατά συνήθως χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά του, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον αυτή η νέα αρχή.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο