Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμη συνάντηση για το μπάσκετ: Στο γραφείο του Βρούτση ο Μελής

Published

on

Κρίσιμη συνάντηση για το μπάσκετ: Στο γραφείο του Βρούτση ο Μελής

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Περίπου δέκα λεπτά πριν τις 12:00 προσήλθε στο γραφείο του Υπουργού Αθλητισμού ο Μιχάλης Μελής. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και αντιπρόεδρος της ΕΟΚ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Γιάννη Βρούτση για μια πολύ κρίσιμη για το μέλλον του Μπάσκετ συνάντηση, στον απόηχο του σκανδάλου για χειραγωγημένους αγώνες. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση και η αναζήτηση τρόπων αποκατάστασης της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας του αθλήματος.

Η κίνηση του κ. Βρούτση να καλέσει το ΔΣ της ΕΟΚ ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια πίεσης για να παραιτηθεί η τωρινή διοίκηση και να οδηγηθούμε σε εκλογές, ωστόσο από τη χθεσινή ανακοίνωση μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ διαφάνηκε πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τους διοικούντες την ομοσπονδία. Σημειώνεται πως ο υπουργός δεν μπορεί να επιβάλει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχει το αυτοδιοίκητο, ωστόσο με ενέργειες όπως ο έκτακτος οικονομικός έλεγχος και η αναστολή της χρηματοδότησης προς την ΕΟΚ, η θέση της διοίκησης της ομοσπονδίας θα είναι δυσχερής.

Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, με πρόεδρο τον Άγγελο Παπανικολάου (και μοναδικό νέο μέλος τον Περικλή Δορκοφίκη αντί του παραιτηθέντος προέδρου), θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα για να «λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις για το σύνολο των εμπλεκόμενων προσώπων», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως θα περιμένει τις αποφάσεις ανακριτή και εισαγγελέα για Τσαρούχα, Κορομηλά και Πηλοΐδη, οι οποίοι έχουν (μέχρι νεωτέρας) ενεργό ρόλο στο Μπάσκετ, σε αντίθεση με τους ήδη προφυλακισθέντες Βαγγέλη Λιόλιο (που παραιτήθηκε), Πέτρο Παπαπέτρου (που έχει αποσυρθεί από τη διαιτησία) και Γιώργο Μαυραγάνη (που ούτως ή άλλως δεν είχε θεσμικό ρόλο).

Περισσότερα Εδω!

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV