Connect with us

LIFESTYLE

Μαρία Παναγοπούλου: Η δύσκολη καθημερινότητα μετά τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα – Γιατί μετακόμισε (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Για τις δύσκολες στιγμές που εξακολουθεί να βιώνει μετά τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα, αλλά και για την απόφασή της να εγκαταλείψει το σπίτι όπου ζούσαν μαζί, μίλησε με συγκίνηση η Μαρία Παναγοπούλου. Η συγγραφέας και σύζυγος του αείμνηστου δημοσιογράφου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το βράδυ της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Η Ζωή Μετά», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Μαρία Παναγοπούλου μετά τον θάνατό του Κώστα Χαρδαβέλλα: «Η ζωή μου είναι σαν ένα τρενάκι»

Η Μαρία Παναγοπούλου δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση, περιγράφοντας τις έντονες διακυμάνσεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά της μετά την απώλεια του συζύγου της. Όπως εξομολογήθηκε, υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται καλύτερα, αλλά και άλλες κατά τις οποίες ο πόνος επιστρέφει με μεγάλη ένταση.

«Η ζωή μου είναι σαν ένα τρενάκι που ανεβαίνει και κατεβαίνει απότομα. Τώρα το λέω και ιδρώνω. Έτσι είναι η ζωή μετά την απώλεια του Κώστα. Πού θα πάει, θα σταθεροποιηθεί η πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μετακόμιση και η θέα της θάλασσας

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην απόφασή της να μετακομίσει από το σπίτι που μοιραζόταν με τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ακόμη και η θέα της θάλασσας, που για πολλούς αποτελεί πηγή ηρεμίας, είχε μετατραπεί για την ίδια σε μια επώδυνη υπενθύμιση της απουσίας του.

«Μετακόμισα γιατί δεν άντεχα να βλέπω τη θέα της θάλασσας. Μια κυρία με μάλωσε στο Instagram και μου λέει “αυτά είναι προβλήματα πολυτελείας. Εγώ μετακόμισα όταν έχασα τον σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσα να μεγαλώσω τα παιδιά μου”. Ναι, έχει δίκιο. Είναι πρόβλημα πολυτελείας να μην αντέχεις να βλέπεις τη θάλασσα. Αλλά, στο πένθος οτιδήποτε σε κάνει να πονάς και να ματώνεις εσωτερικά, είναι πρόβλημα», εξήγησε.

Advertisement

Με αυτή την προσωπική εξομολόγηση, η Μαρία Παναγοπούλου θέλησε να αναδείξει πως το πένθος βιώνεται διαφορετικά από κάθε άνθρωπο και πως ακόμη και οι πιο συνηθισμένες εικόνες της καθημερινότητας μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος.

Αφορμή για τις δηλώσεις της στάθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της «Η Ζωή Μετά», σε μια βραδιά με έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Ο τίτλος του βιβλίου συνδέεται και με τη δική της προσπάθεια να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις από τον Κώστα Χαρδαβέλλα και αναζητώντας σταδιακά τις ισορροπίες της.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV