ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Να ενισχυθούν με επιπλέον ιατρικό προσωπικό το Κ.Υ. Σκοπέλου και το Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας, ζητεί ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Να ενισχυθούν με επιπλέον ιατρικό προσωπικό οι δύο δομές υγείας ζητεί ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργός
Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργός, Χρήστος Μπουκώρος, προς τον Υπουργό Υγείας, έπειτα από επιστολή της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας Σκοπέλου, κ. Ε. Μπέλλα, σχετικά με τα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και του Περιφερειακού Ιατρείου Γλώσσας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό δημιουργούν δυσχέρειες στην παροχή υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, όπου οι ανάγκες του νησιού αυξάνονται σημαντικά.
Ο Χρήστος Μπουκώρος διαβιβάζοντας την επιστολή της προέδρου της Κοινότητας, ζητά από τον Υπουργό Υγείας να εξετάσει τα ζητήματα που τίθενται και τις επιμέρους προτάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή, με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και του Περιφερειακού Ιατρείου Γλώσσας, την κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΠοιος είναι ο 28χρονος δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας (Εικόνες)
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΗ καρδιά πρόδωσε 59χρονη στον Βόλο
LIFESTYLE13 ώρες agoΙωάννα Τούνη: “Με έχουν ‘απορρίψει’ δύο ψυχολόγοι – Γιατί δεν θέλουν να συνεχίσουμε;” – Η συμβουλευτική ζεύγους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Βίντεο)
LIFESTYLE12 ώρες agoΜπάγια Αντωνοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΈφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Αγγελοπούλου από Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoRed Code την Τετάρτη 15 Ιουλίου σε 6 περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (Χάρτης)
VIDEO14 ώρες ago🧄 Με Επιτυχία η Γιορτή Σκόρδου στον Πλατύκαμπο Λάρισας – Πλήθος Κόσμου
VIDEO12 ώρες ago🔥 Φωτιά στο Ομορφοχώρι: Η διοίκηση της επιχείρησης κάνει λόγο για εμπρησμό









