Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Τέσσερις νέοι αναπληρωτές Εκπρόσωποι Τύπου με απόφαση Μητσοτάκη – Τα βιογραφικά τους

Published

on

ΝΔ: Τέσσερις νέοι αναπληρωτές Εκπρόσωποι Τύπου με απόφαση Μητσοτάκη - Τα βιογραφικά τους

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τέσσερις νέους αναπληρωτές Εκπροσώπους Τύπου αποκτά η Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις θέσεις ορίζονται η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, ο Οδυσσέας Νασιμπιάν, ο Χρήστος Λαγκαδιανός και η Πώλα Δαμιανού. Τον συντονισμό της ομάδας αναλαμβάνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στόχος της νέας σύνθεσης είναι η ενίσχυση της δημόσιας παρουσίας του κόμματος και η αποτελεσματικότερη προβολή των θέσεων και των πρωτοβουλιών του.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των τεσσάρων νέων αναπληρωτών Εκπροσώπων Τύπου, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πορφυλένια Κανελλοπούλου

Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών, με καταγωγή από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στο «Law and Economics» του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στο «Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική» του ΕΚΠΑ.

Advertisement

Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με κύριο αντικείμενο το Αστικό και το Εταιρικό Δίκαιο. Ξεκίνησε την πολιτική της διαδρομή από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής και διετέλεσε διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης, καθώς και εκπρόσωπος Τύπου της ΟΝΝΕΔ. Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Οδυσσέας Νασιμπιάν

Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν είναι δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης. Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1998 και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Από το 2022 διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2019, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες στους τομείς των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας, της Νέας Γενιάς και της Συμμετοχικότητας. Την περίοδο 2022-2023 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αναπληρωτής δήμαρχος.

Έχει εκπροσωπήσει τον Δήμο Νέας Σμύρνης στο Chisinau Urban Forum, στο πλαίσιο του δικτύου Learning Cities της UNESCO, ενώ έχει συμμετάσχει σε δράσεις νεολαίας και ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+.

Χρήστος Λαγκαδιανός

Ο Χρήστος Λαγκαδιανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), με κατεύθυνση στον Τουρισμό, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Advertisement

Δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών εκστρατειών, καθώς και στην πολιτική επικοινωνία. Είναι συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του Debate House, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αποσκοπεί στην ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου μέσω οργανωμένων συζητήσεων και εκπαιδευτικών δράσεων.

Στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρεθύμνου και εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα, εκπροσωπεί την ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Πώλα Δαμιανού

Η Πώλα Δαμιανού είναι δικηγόρος, πολιτικός επιστήμονας και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, με καταγωγή από τη Δράμα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει επίσης πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Δίκαιο στο City University of London.

Δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Το 2019 εξελέγη κοινοτική σύμβουλος στην 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και ανέλαβε πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Κουκακίου. Στις εθνικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Advertisement
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV