Connect with us

LIFESTYLE

Πάνος Κιάμος: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον Γιώργο Μαζωνάκη – “Για μένα δεν έχει φύγει” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, όταν ο Πάνος Κιάμος μίλησε για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς το κοινό για την αξία της παρουσίας των αγαπημένων καλλιτεχνών στη ζωή μας.

Διαβάστε: Ο Διονύσης Σχοινάς βάζει τα πράγματα στη θέση τους για την Γαρμπή: “Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι είπε αυτό στον Ρέμο για να την πει στον Μαζωνάκη;” (Βίντεο)

Πάνος Κιάμος: «Για μένα δεν έχουν φύγει αυτοί οι άνθρωποι και δεν θα φύγουν»

Ο Πάνος Κιάμος και ο Λευτέρης Πανταζής μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, με αφορμή τη νέα μουσική συνεργασία τους στην «Ακτή Πειραιώς», όπου την προηγούμενη σεζόν εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η συζήτηση στράφηκε αναπόφευκτα στον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου 2026, σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική μουσική διαδρομή. Ο Πάνος Κιάμος, αναφερόμενος στην παρακαταθήκη που αφήνει ένας καλλιτέχνης μέσα από τα τραγούδια του, εξήγησε ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν ερμηνευτή είναι να συνεχίζει ο κόσμος να τραγουδά τις επιτυχίες του ακόμη και μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή. «Αν ρωτήσεις έναν καλλιτέχνη τι θα ήθελε, εγώ προσωπικά θα σου πω ότι όταν σταματήσω θα ήθελα κάποιος να τραγουδάει τα τραγούδια μου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη», ανέφερε αρχικά. Συνεχίζοντας, μίλησε για τους καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά παραμένουν παρόντες μέσα από τη μουσική τους. «Και χαίρομαι που αυτά τα παιδιά, που έχουν φύγει, το ζουν αυτό το πράγμα. Συγγνώμη, είναι λάθος η έκφραση. Για μένα δεν έχουν φύγει αυτοί οι άνθρωποι και δεν θα φύγουν», είπε, φανερά συγκινημένος.

«Όποιον καλλιτέχνη αγαπάτε, μη χάνετε την ευκαιρία να τον βλέπετε»

Η συγκίνηση του Πάνου Κιάμου έγινε ακόμη εντονότερη όταν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο το κοινό αντιλαμβάνεται την αξία ενός αγαπημένου καλλιτέχνη, ιδιαίτερα μετά τον θάνατό του. Ο τραγουδιστής επισήμανε ότι πολλές φορές οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσο σημαντική ήταν η παρουσία ενός ερμηνευτή μόνο όταν χάνουν οριστικά τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν ζωντανά. «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, μέχρι τη στιγμή που θα γίνει κάτι και θα καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να τον ξαναδούμε», σημείωσε. Στο σημείο αυτό δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, απευθύνοντας μια προσωπική προτροπή σε όσους παρακολουθούσαν τη συνέντευξη. «Γι’ αυτό, όποιον καλλιτέχνη και να αγαπάτε, μη χάνετε την ευκαιρία να τον βλέπετε», τόνισε. Τα λόγια του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μετά την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, ενός τραγουδιστή με έντονη σκηνική παρουσία, προσωπικό ύφος και πολυάριθμες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές.

Advertisement

Λευτέρης Πανταζής: «Είναι μεγάλη τιμή που πριν από εμάς ήταν εδώ ο Γιώργος»

Στον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο νυχτερινό κέντρο όπου είχε φιλοξενηθεί την προηγούμενη σεζόν ο εκλιπών τραγουδιστής. «Είναι πολύ μεγάλη τιμή που πριν από εμάς ήταν εδώ ο Γιώργος. Γι’ αυτό και τον τιμούμε στο πρόγραμμα», δήλωσε. Ο έμπειρος λαϊκός ερμηνευτής εξήγησε ότι στο νέο τους πρόγραμμα έχουν εντάξει και τραγούδια καλλιτεχνών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μουσική τους διαδρομή. «Κάνουμε ένα ντουέτο καταπληκτικό με πολλά τραγούδια πολλών καλλιτεχνών που έχουν φύγει από κοντά μας», ανέφερε. Η συνεργασία των δύο τραγουδιστών κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην «Ακτή Πειραιώς», με τη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη να έχει ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα και στις καρδιές των συναδέλφων του.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV