Connect with us

LIFESTYLE

Πάρις Χίλτον: Έγινε Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μία βραδιά – Αναβίωσε την εμβληματική εμφάνιση της τραγουδίστριας του 2001 με το φίδι (Εικόνες & Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένα ταξίδι στο παρελθόν της ποπ μουσικής έκανε η Πάρις Χίλτον, η οποία επέλεξε για το φετινό Halloween να μεταμορφωθεί σε Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναβιώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας της. Η 44χρονη κληρονόμος εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή δημιουργία γεμάτη λάμψη και στρας, έχοντας ένα μεγάλο φίδι τυλιγμένο γύρω από το σώμα της, όπως ακριβώς είχε κάνει η διάσημη τραγουδίστρια το 2001.Η έμπνευση για τη μεταμφίεσή της προήλθε από την ιστορική εμφάνιση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα MTV Video Music Awards, όταν η ποπ σταρ είχε ανέβει στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι «I’m a Slave 4 U», κρατώντας έναν μεγάλο πύθωνα. Η συγκεκριμένη εικόνα έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των θαυμαστών της και εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στιγμές της ποπ κουλτούρας.

Πάρις Χίλτον:Η μεταμφίεση σε Μπρίτνει Σπιαρς και η ανάρτηση στο Instagram

Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τη μεταμφίεσή της, μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, συνόδευσε μία από τις δημοσιεύσεις της με μια παιχνιδιάρικη αναφορά σε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, γράφοντας: «Ουπς… το έκανα ξανά και τα πήγα περίφημα», παραπέμποντας στο τραγούδι «Oops!… I Did It Again».

Με αυτόν τον τρόπο, η Πάρις Χίλτον συνδύασε δύο χαρακτηριστικές αναφορές στην καριέρα της τραγουδίστριας, επιλέγοντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σκηνικά της looks και συνοδεύοντάς το με έναν τίτλο τραγουδιού που σημάδεψε την ποπ μουσική των αρχών της δεκαετίας του 2000.


Το εντυπωσιακό look με το φίδι

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις λεπτομέρειες της εμφάνισης, ώστε η μεταμφίεση να θυμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Advertisement

Η Πάρις Χίλτον φόρεσε ένα μαύρο κοντό σορτς με μπλε μοτίβο πεταλούδας, το οποίο συνδύασε με διχτυωτό καλσόν και μια φαρδιά χρυσή ζώνη, διακοσμημένη με λουλούδια. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα πράσινο τοπ, στολισμένο με ροζ στρας, που παρέπεμπε στην εντυπωσιακή σκηνική εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, το στοιχείο που κυριάρχησε στη μεταμφίεση ήταν το μεγάλο φίδι, το οποίο είχε τυλιγμένο γύρω από το σώμα της, αναπαριστώντας την εικόνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τη σκηνή των MTV Video Music Awards.

Η επιλογή της Πάρις Χίλτον αποτέλεσε έναν φόρο τιμής στην ποπ σταρ, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια εμφάνιση που, 25 χρόνια μετά, εξακολουθεί να συνδέεται με μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της καριέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV