LIFESTYLE
Παύλος Ευαγγελόπουλος για την ηλικία του: “Δεν είμαι πια ζεν πρεμιέ, μεγάλωσα, είμαι 64 ετών” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Για το πέρασμα του χρόνου, την εικόνα που έχει σήμερα για τον εαυτό του, αλλά και τις επαγγελματικές επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον χαρακτηρισμό του ζεν πρεμιέ, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην ηλικία του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος τίτλος τον εκφράζει πλέον.
Χωρίς να προσπαθεί να κρύψει τα χρόνια που έχουν περάσει, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραδέχθηκε ότι η εικόνα του έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους ρόλους που μπορεί να υποδυθεί ένας ηθοποιός σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του.Ωστόσο, παρά την παραδοχή του για την ηλικία του, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν χάνουν ποτέ τη σημασία τους, ανάμεσά τους και το φλερτ.
Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν είμαι πια ζεν πρεμιέ, ήμουν»
Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό που τον συνόδευε για πολλά χρόνια, εξηγώντας ότι σήμερα, στα 64 του, αντιμετωπίζει διαφορετικά τον εαυτό του και τη δημόσια εικόνα του.
«Σε αυτήν την ηλικία δεν είμαι ζεν πρεμιέ, ήμουν, τώρα μεγάλωσα. Έχουν περάσει τα χρόνια, είμαι 64», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Με αυτή τη φράση, ο ηθοποιός αναγνώρισε πως το πέρασμα του χρόνου αποτελεί μια φυσική εξέλιξη, η οποία επηρεάζει αναπόφευκτα και την επαγγελματική διαδρομή ενός ανθρώπου που βρίσκεται για χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.
Παράλληλα, η συζήτηση στράφηκε στο φλερτ και στο κατά πόσο εξακολουθεί να έχει θέση στη σημερινή εποχή.
Ο ίδιος εμφανίστηκε απόλυτος ως προς τη σημασία του, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα στοιχείο της ανθρώπινης επικοινωνίας που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί.
«Εννοείται πως υπάρχει το φλερτ στις μέρες μας, δεν θα πεθάνει ποτέ αυτό, είναι από τα πράγματα που μας κρατάνε ζωντανούς», ανέφερε.
Έτσι, μπορεί ο Παύλος Ευαγγελόπουλος να θεωρεί ότι ο τίτλος του ζεν πρεμιέ ανήκει σε μια προηγούμενη περίοδο της ζωής του, ωστόσο δεν συνδέει το πέρασμα των χρόνων με την απουσία του φλερτ ή της διάθεσης για ανθρώπινη επαφή.
Αντίθετα, μέσα από τα λόγια του αναδεικνύει τη σημασία που εξακολουθεί να αποδίδει σε αυτή την πλευρά της καθημερινότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία.
Οι επαγγελματικές επιλογές που χαρακτήρισε αποτυχία
Πέρα από την ηλικία και το φλερτ, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε και για την επαγγελματική του διαδρομή, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς, εκτός της υποκριτικής.
Όπως παραδέχθηκε, οι συγκεκριμένες προσπάθειες δεν είχαν την εξέλιξη που επιθυμούσε, με αποτέλεσμα να τις χαρακτηρίζει σήμερα μεγάλη αποτυχία.
«Έχω ασχοληθεί και με άλλα επαγγέλματα, δυστυχώς. Το έχω κάνει μεγάλη αποτυχία και δεν θέλω να το θυμάμαι. Η δουλειά μου είναι αυτή και αυτή θα κάνω», δήλωσε.
Ο ηθοποιός δεν θέλησε να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επαγγελματικές δραστηριότητες στις οποίες αναφέρθηκε, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος ως προς το συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει.
Η υποκριτική παραμένει για εκείνον η βασική επαγγελματική του επιλογή, στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει να αφοσιώνεται.
Μέσα από τις δηλώσεις του στο «Happy Day», ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έδειξε πως αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τόσο το πέρασμα του χρόνου όσο και τις αποφάσεις που έχει πάρει στην επαγγελματική του ζωή.
Και μπορεί να έχει αφήσει πίσω του, όπως ο ίδιος λέει, τον χαρακτηρισμό του ζεν πρεμιέ, όμως εξακολουθεί να βλέπει το φλερτ ως ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής, ενώ για το επαγγελματικό του μέλλον δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στον χώρο που γνωρίζει και αγαπά: την υποκριτική.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΒόλος: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Παπαρούνα
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΕξωσχολικοί όρμηξαν σε σχολικό προαύλιο στον Βόλο και με μπουνιές «ξάπλωσαν» στο έδαφος δύο μαθητές λυκείου
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoTο ΑΣΕΑΔ αποφάσισε για την Τσαρούχα στους τελικούς με πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΓιάννης Στάνκογλου στον Γρηγόρη Μπάκα και το parapolitika.gr: “Αν είναι να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, λίγο ακραίο” – Τι απάντησε στο δίλλημα “Σαρλίζ Θερόν ή Παναθηναϊκός;” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΣκάνδαλο στο μπάσκετ: Αποκαλυπτικές καταθέσεις των μαρτύρων – «Απέβαλε τον Π. Γιαννάκη γιατί τον είχε άχτι»
-
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΑυτοψία στα ρέματα του Κραυσίδωνα και του Αναύρου– Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού- Ακολουθεί το Αλυγόρεμα
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΠώς λειτουργούσε η απάτη στις πιτσαρίες – “Βάφτιζαν” ως δώρο παραγγελίες που πληρώνονταν τοις μετρητοίς και ο πελάτης δεν ζητούσε απόδειξη
-
LIFESTYLE12 ώρες agoΠασχάλης Τσαρούχας: “Η υπέροχη γυναίκα μου Κατερίνα Νοτοπούλου” – Η φωτογραφία στη Σικελία και η νέα δημόσια δήλωση αγάπης (Εικόνα)









