Connect with us

LIFESTYLE

Σωτήρης Τσαφούλιας: Απαντά στα σχόλια που δέχτηκε – “Να σε κατηγορούν για αμορφωσιά και να σε κράζουν η Αγγελική Ηλιάδη και η Σαμπρίνα” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του για το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, εξαπολύοντας αιχμές κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της Σαμπρίνας. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στις Rainbow Mermaids, μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί εξαιτίας των δημόσιων τοποθετήσεών του, εκφράζοντας την έκπληξή του για τα πρόσωπα που αντέδρασαν στις απόψεις του.

Τσαφούλιας: Τα «καρφιά» για Ηλιάδη και Σαμπρίνα

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δύο γυναίκες από τον χώρο του τραγουδιού, οι οποίες, όπως υποστήριξε, είχαν συμβάλει με την παρουσία τους στην κατάρριψη στερεοτύπων, επέλεξαν να τον επικρίνουν για τις θέσεις του.«Το έχω πει πολλές φορές και με βρίζουν και θα με βρίζουν και το εντυπωσιακό είναι ότι είναι από άτομα που δεν το περιμένεις. Να σε κατηγορούν για αμορφωσιά η Αγγελική Ηλιάδη και η Σαμπρίνα, επειδή λες να ορίζει το σώμα της η γυναίκα. Και λες από όλο τον κόσμο, που θα μπορούσε να με κράξει, αυτές οι δύο γυναίκες που υπήρξαν πρωτοπόρες στην εποχή τους, που έσπασαν στερεότυπα και έβγαλαν τον ερωτισμό τους και το ταλέντο τους, αυτές με κράζουν; Αντί να έρθει να μου την πει η Ελένη Λουκά, μου τη λέει η Σαμπρίνα; Είναι αυτός ο παραλογισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, ο σκηνοθέτης εξέφρασε την απορία του για τη στάση των δύο τραγουδιστριών, συνδέοντας την κριτική που δέχθηκε με τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία των προσωπικών τους επιλογών.

Η εξήγηση για τις δηλώσεις του

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναγνώρισε ότι ορισμένες από τις διατυπώσεις του μπορεί να μην είναι εύκολα κατανοητές, εξηγώντας πως οι απόψεις που εκφράζει αποτελούν συχνά αποτέλεσμα μακροχρόνιου προβληματισμού.

«Φταίω και εγώ γιατί μερικές φορές λέω πράγματα, που δεν είναι κατανοητά και θέλουν σκέψεις μερικών χρόνων. Όταν λέω ότι αν ένα έμβρυο είχε το απόλυτο δικαίωμα της ζωής, θα μπορέσουν το ασκήσει χωρίς το δικαίωμα του σώματος που το κυοφορεί, δεν το έλεγα για να μιλήσω για τα δικαιώματα του εμβρύου, αλλά για να πω “προσέξτε στον κόσμο τι συζητάμε”. Η συζήτηση δεν ήταν για το έμβρυο, αλλά για την εξουσία επάνω σε ένα ξένο σώμα», τόνισε.

Advertisement

Ο σκηνοθέτης διευκρίνισε έτσι ότι το επίκεντρο της επιχειρηματολογίας του δεν ήταν η συζήτηση για τα δικαιώματα του εμβρύου, αλλά το κατά πόσο μπορεί να ασκείται εξουσία πάνω στο σώμα ενός άλλου ανθρώπου.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV