ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στο εδώλιο για το θάνατο γιατρού σε κλινική της Λάρισας – Το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία

Ξεκινά την Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Λάρισας η δίκη για την “Ανθρωποκτονία εξ αμελείας”, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, του Τρικαλινού καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Στέλιου Κούτσια.
Ο Στέλιος Κούτσιας έχασε τη ζωή του στις 9 Απριλίου του 2021, στην Κλινική Πατσίδη στη Λάρισα -με την οποία συνεργαζόταν ως χειρουργός- όταν και τον παρέσυρε το αναβατόριο που βρίσκονταν εντός αυτής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr συνολικά εφτά (7) άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο και κατηγορούμενοι εκτός του ιδιοκτήτη της κλινικής, Ευτύχιου Πατσίδη, είναι ακόμη ο τεχνικός ασφαλείας αυτής, ο συντηρητής ανελκυστήρων, τρία μέλη της γνωμοδοτικής επιτροπής και ένας υπάλληλος της Περιφέρειας για παράβαση καθήκοντος.
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΚεφαλονιά: Ο διάλογος της 19χρονης με τον πατέρα της πριν το μοιραίο βράδυ και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στη μητέρα της
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣυνελήφθη και τρίτο άτομο για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoΚαταιγισμός πυρών από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για Λαζαρίδη – «Τι γραμμάτια ξεπληρώνει ο Μητσοτάκης και τον καλύπτει;»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες agoΣύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και θα δοθεί προς χρήση ο δρόμος Βόλου – Μακρινίτσας
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΠιερρακάκης από Ουάσινγκτον: Κίνδυνος για μία από τις μεγαλύτερες ενεργειακές κρίσεις στη σύγχρονη ιστορία
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoΛαζαρίδης: Ο διορισμός μου ήταν νόμιμος – Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ
-
VIDEO12 ώρες agoΠροσοχή σε απάτες με το Fuel Pass – Προειδοποιεί η Ελληνική Αστυνομία
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες agoΑλεξάνδρα Σδούκου στο ΕΡΤnews: Το να είσαι βουλευτής ή υπουργός δεν προϋποθέτει πτυχίο – Αχρείαστη περιπέτεια οι συζητήσεις για πρόωρες εκλογές









