Connect with us
banner epikhirisis

ΒΟΛΟΣ

Στον Βόλο Σκρέκας – Κονταδάκης ενόψει προσυνεδρίου της Ν.Δ. στη Λάρισα παρουσία Κυρ. Μητσοτάκη – Τι ετοιμάζουν επαγγελματίες

Published

on

Στον Βόλο αναμένονται την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου, οι κ.κ. Κ. Σκρέκας και Στ. Κονταδάκης για την προετοιμασία του τρίτου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο τελικώς δεν θα φιλοξενηθεί στον Βόλο, αλλά στη Λάρισα, όπου το παρών θα δώσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επαγγελματίες του τουρισμού της Μαγνησίας ετοιμάζονται να μεταβούν οργανωμένα στη Λάρισα για να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό για τον «Νόμο της Μυκόνου», που έναν χρόνο μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Βελεστίνο, δεν έχει τροποποιηθεί και η νέα σεζόν είναι προ των πυλών.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα από την Κτηματική, με βάση τον Νόμο της Μυκόνου, δεν μπορούν να εκδώσουν άδειες για να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα, καθώς οι ΑΦΜ τους έχουν κλειδώσει για μία πενταετία. Ακόμη και… εικονικά διαζύγια(!) εξετάζουν ως λύση μαγαζάτορες για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους αλλάζοντας τις άδειες στα ΑΦΜ με των συζύγων τους, αφού… χωρίσουν(!), ώστε να μην θεωρούνται κατά τον Νόμο συγγενείς α’ βαθμού!

Επαγγελματίες περιμένουν ακόμη την περιβόητη τροπολογία του Νόμου, όπως είχαν λάβει υποσχέσεις από τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του πέρυσι τον Ιούνιο στο Βελεστίνο. Διεκδικούν να μην ισχύει το «κλείδωμα» των ΑΦΜ τους εξαιτίας των προστίμων, διαγραφή των προστίμων σε επαγγελματίες πλημμυρόπληκτων περιοχών αλλά και να θεσμοθετηθεί οι καταγγελίες στην πλατφόρμα My Coast να γίνονται επώνυμα και με την καταβολή παραβόλου.

Με τον χρόνο να μετρά ήδη αντίστροφα, επαγγελματίες ετοιμάζουν «απόβαση» στη Λάρισα, αν στο μεσοδιάστημα δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, για να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό, ο οποίος θα συμμετέχει στο 3ο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλία, το οποίο ενώ ήταν να φιλοξενηθεί στον Βόλο, μεταφέρθηκε τελικώς στη Λάρισα. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου, ενώ νωρίτερα, την Τρίτη 10 Μαρτίου, στον Βόλο θα βρίσκονται για την προετοιμασία του προσυνεδρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στυλιανός Κονταδάκης. Θα έχουν επαφές με επιχειρήσεις και συναντήσεις στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενώ θα προεδρεύσουν σε διευρυμένη νομαρχιακή που θα γίνει στις έξι το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Σημειώνεται ότι το προσυνέδριο στη Θεσσαλία, θα είναι ο τρίτος σταθμός του προσυνεδριακού διαλόγου της Ν.Δ. ενόψει του 16ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο και συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 17, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή περισσότερων των 3.000 συνέδρων.

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο