Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Τηλεθέαση 13/10: Σκληρή αναμέτρηση στην πρωινή ζώνη

Published

on

Σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Με μικρές διαφορές και έντονο ανταγωνισμό εξελίχθηκε η μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026. Στο δυναμικό κοινό, τρεις εκπομπές κινήθηκαν σε απόσταση αναπνοής, με τη «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου να κατακτά την πρώτη θέση, σημειώνοντας 11,1%.Σε απόσταση μόλις τριών δεκάτων της μονάδας βρέθηκε «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα με 10,8%, ενώ οι «Αταίριαστοι» ακολούθησαν με 10,5%. Η μάχη για την κορυφή παρέμεινε, έτσι, ανοιχτή μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς οι τρεις εκπομπές κινήθηκαν κοντά στο 11%.Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη με το «Πρώτος καφές με τη Ζήνα», που συγκέντρωσε 9,2%, ενώ το «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε 8,6%. Το «Live You» ακολούθησε με 8,2%, ενώ το «10 Παντού» περιορίστηκε στο 5,5%.Στις χαμηλότερες θέσεις βρέθηκαν οι ενημερωτικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης. Το «Newsroom» κατέγραψε 3,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Πρωίαν σε είδον» σημείωσε 3,2%.

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τις ενημερωτικές εκπομπές στο γενικό σύνολο

Διαφορετική ήταν η εικόνα στο γενικό σύνολο, όπου οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ διατήρησαν το προβάδισμά τους. Οι «Αταίριαστοι» βρέθηκαν στην πρώτη θέση με 17,2%, ενώ το «Live You» ακολούθησε με 16,1%, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία του σταθμού στη συγκεκριμένη κατηγορία κοινού.

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κατέγραψε 13,6%, ενώ το «10 Παντού» σημείωσε 10,5%. Το «Χαμογέλα και Πάλι» κινήθηκε στο 9,9%, με τη «Super Κατερίνα» να ακολουθεί στο 8,4% και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη να συγκεντρώνει 8,1%.

Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν το «Newsroom» με 4,6% και το «Πρωίαν σε είδον» με 3,2%.

Η εικόνα στην πολύ πρωινή ζώνη

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day» του Alpha σημείωσε 16,8% στο δυναμικό κοινό και 15% στο γενικό σύνολο. Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατέγραψε 16,3% στο δυναμικό κοινό και 18,5% στο σύνολο, ενώ το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 11,7% και 21% αντίστοιχα.

Advertisement

Το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σημείωσε 6,7% στο δυναμικό κοινό και 7,7% στο γενικό σύνολο, ενώ η «Πρώτη Εικόνα» του ΣΚΑΪ κατέγραψε 6% και 21% αντίστοιχα. Η «Ώρα Ελλάδος» του OPEN κινήθηκε στο 5,4% στο δυναμικό κοινό και στο 12% στο σύνολο.

Στη δημόσια τηλεόραση, το «Νωρίς – Νωρίς» της ΕΡΤ1 σημείωσε 4,6% στο δυναμικό κοινό και 3,6% στο γενικό σύνολο, ενώ οι «Συνδέσεις» του ERT News κατέγραψαν 3,6% και 4,9% αντίστοιχα.

Η συνολική εικόνα της ημέρας αποτυπώνει τον έντονο κατακερματισμό του κοινού στην πρωινή ζώνη, με τη «Super Κατερίνα» να προηγείται οριακά στο δυναμικό κοινό και τους «Αταίριαστους» να κυριαρχούν στο γενικό σύνολο.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV